Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

lauantai 1. marraskuuta 2014

Halloweenia ja metsäpäivää

Torstai-aamuna omat nuorimmat aamupalalla kello 6 aamulla. 
Tästäpä lähtee syntymään lounasta torstain Halloween teemalla. Myskikurpitsasta tuli oiva keitto. Kurpitsasosekeitto upposi hieman nihkeästi, mutta kuitenkin. Minusta se oli ihan hyvää eikä hirveästi maultaan minun mielestäni poikennut bataattisosekeitosta. Oli saman väristäkin. 3 vuotiaan tytön mielestä se maistui oudolta. ;)  5 vuotias poika sanoi: MMM onpa HYVÄÄ (näin hän sanoo aina kun ei oikein maistu) ja samaan hengenvetoon, että mitä on välipalaksi.  =D


Aamusella tytöt värittivät kurpitsat. 
Poikien saavuttua yhdeksältä, lähdettiin aamupäiväksi metsään. Kerroin heille jo edellisenä päivänä että lähdetään metsään leikkimään ja kävelylle. 5 vuotias poika kysyi, että "ai mitä mennään tekemään?" Toistin, että leikkimään. Poika totesi huuli pyöreänä, että eihän metsässä voi leikkiä mitään. (pieni mielikuvituksen puute on kyllä vaivannut) No, kyllä ne leikkiä keksivät, ei tarvinnut alkaa sitä miettimään enää metsässä.
MARS MATKAAN! Metsässä meillä oli treffit toisen hoitajan sakin kanssa.


Metsässä oli paljon kaatuneita puita, joissa olikin paljon motorista harjoitetta.


Tuolla ne oksien seassa jossain konttaa.


Ja välillä pieni kävelylenkki. Tällä erää emme ottaneet eväitä.


Tässä yksi osa-alue välipalasta. Mutta ei jokainen sentään kupillista vaahtonameja saanut. 


Välipalan päälle vihdoin niiden ufojen loppuunsaattaminen. Olin leikannut valmiiksi pieniä ympyröitä ja kolmioita. Sai käyttää niitä ja/tai leikata itse mistä väristä haluaa ihan mitä haluaa.
Ja he halusivat.


Viikonloppuna kun olivat liimat kuivuneet, Minä tökkäsin narut läpi ja nitojalla niittasin lautaset yhteen. Tässä roikkuu hoidokeiden ufot.
Järjestelin vähän lauantaina paikkoja ja tässä on minun komentokeskukseni uusi paikka.


Marraskuun kunniaksi oli ihan pakko käydä poro-päällinen tyynyyn,


Oma välipalalla. 


Vanhin tyttäreni on jälleen tänään ollut Nokialla kilpa-aerobicin kisoissa. Pari viikkoa sitten oli Tampereella. Kilpailee tällä hetkellä sm-sarjassa. Tänään sain tuossa puhelun kuuden maissa, että tyttöni on Nokian terveyskeskuksessa. Siltä meni nilkka ja makasi paksu jääkääre nilkassa siellä. Kimppakuskina ollut yhden joukkueen tytön isä soitteli. Meidän tytön tavarat ja puhelin olivat jääneet kisapaikalle. Lie tullut kilpailuvuoron jälkeen äkkilähtö. Tuovat yöllä kotiin asti tytön kun alunperin piti minun hakea jostain päin sitten ja ajella vastaan. Onneksi ei tällä kertaa ollut junalla kotiin tulo yksin, kuten pari viikkoa sitten.

Taisi olla tämä kausi sitten tässä paketissa.  =(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti