Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Ruokailuja ja "Tami" Tamminen

Tässä lusikoidessani lakkavanukastani, julkaisen muutaman kuvan parin viikon varrelta. Ensin erään päivän jälkkäriksi tehty suklaamousse. Se on aina hyvää, muttei kovin makeaa, koska siihen tulee vain kermaa ja tosi tummaa suklaata.


Perjantai-lounas 1 veen kanssa oli vain nakkimunakasta. Mutta asettelin sievästi siihen myös pari tomaatin palaa meille ja palaset gluteenitonta kauranäkkäriä. Se on muuten yllättävän hyvää!


Tänään tuli tehtyä pitkään mietittyäni avocado-appelsiini-pinaattisalaatti. Siihe tuli kastike oliiviöljystä ja appelsiinin mehusta. Oli ihan raikasta. Hapahkoa.
Oli taas vapaaviikonloppu ja sunnuntai vapaata töistä niin käväisin kauppakeskittymässä ostelemassa tabletit ja pieniä kulhoja esim pienille jälkiruoille tai pienille makuannoksille esim alkuruokia, keittoja ym lapsia varten.


Lapset saatu iltapalalle isältään ja 1v kummeiltaan. Oli eka kertaa koko viikonlopun eli 2 yötä putkeen kummeillaan. Meni mainiosti. Nyt ei edes sinne jäädessä itkenyt. Paineli vain leikkimään kun sisään pääsi kuin kotiinsa.


Noiden kolmen mentyä nukkumaan  iltasella, kaivoin päivällä hyytymään laittamani lakkavanukkaat jääkaapista ja koristelin ne. Sitten maisteltiin isompien kanssa. Teinit valittivat, että hyi lakkaa... en tykkää...(no en minäkään) mutta maistettiin ja olivat tosi hyviä. Pienempi annos olisi ehkä ollut paikallaan. Vaikkei kuppi iso ole tässäkään. Kyllä ne teinitkin sitten söivät ja oli ok vaikka piti valittaa!


Päivällä kun kävin ostoksilla, päätin otattaa kauppakeskuksen vieraan kanssa itsestäni kuvan.


En osannut päättää kummassa kuvassa minulla on tyhmempi ilme ja kaiken kukkuraksi oli tositosi "bad hair day". Että silleen.... Mutta jääkiekkolegenda loistaa! Minä en.  =D

(voi herran tähden miten ihminen vanhetessaan ei enää sulaudu valokuviin)

2 kommenttia:

  1. Hienosti olet näihin valokuviin sulautunut. Tammisen takki on kyllä vaisu verrattuna niihin mitä olen telkkarissa nähnyt.

    Tuo on kyllä totta että iän myötä ei valokuviin sulaudu ja peilistäkin katsoo joku tuntematon, vanha, ruma ja lihava nainen. Tässä jokin aika sitten paikallisen lehden toimittaja yllätti minut ja päädyin kertomaan mielipiteeni Suomen joukkueen olympia-asuista. Kuvankin otti ja yllätyin miten hyvän kuvan oli osannut tästä mammasta ottaa. Eli kyllä valokuvaus taitaa olla taitolaji.

    VastaaPoista
  2. Itsekkin ihmettelin, miksei Tamin takki ollut pinkki! Noh, menihän tuokin vaikka aika laimea! Minusta kännykkäkamera vääristää aina naaman erilaiseksi kuin mikä peilistä katsoo....

    VastaaPoista