Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Sunnuntain toiminnat

Tässäpä paikallaan eilen isännän kasaama Ikean laatikosto. 


Tässä on jo reippaasti siivottu, mutta vielä siivous käynnissä. Tämmöinen silppu tulee laatikoista ja niiden täytepaperista jos lapset saavat  niillä leikkiä. Siivous olikin sitten hieman nihkeää. Tässä sitä takkaan mätetään. Pitäisi pian mahtua me&i-kutsuja pitämään. 


Tietysti järjestyksenvaihtointo iskee kun on muutenkin kiire. Tässä ennen kuva....


Ja tässä jälkeen....


Tämänkin järjestysongelman aloitti tämä pöytä ja jakkarat jotka Ikeasta eilen raahattiin, ja piti saada mahtumaan johonkin. Ajattelin lähinnä, että tässä voisi hoidokit askarrella ja tehdä palapelejä sun muuta sellaista. Mikäli ruokapöytä on täynnä muuta.


Mutta päästiin niitä vaatekutsujakin sitten pitämään. Nuorin tyttömme pääsi valitsemaan itselleen minkä vaatteen haluaa. Ne, mitä äiti olisi hänelle valinnut, eivät kelvanneet. Jouduin sitten sanomaan, että mitä sitten haluat itse valita, niin otetaan. Mutta vain yksi, ettei mene budjetti nurin. Valitsi turkoosin plyysisen tunikamekon jossa on koiran kuva. Olihan sekin tietysti oikein soma.


Tästä jatketaan sitten taas huomenna täyttä höyryä normaalia arkea. Luntakin tuli hieman tänään, joka ei todennäköisesti pitäisi huomiseksi sulaa. Jos joku pieni lumimäärä on tullut silloin tällöin, on se hoitopäiviin mennessä sulanut. Eli ei ole hoidokeilla lunta meillä ollut. Nyt siihen olisi "tsäänssi" vaikkei sitä niin paljon ole, että siitä juuri mitään tehdä voisi. Mutta onpahan valkoista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti