Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

lauantai 15. marraskuuta 2014

Parisuhteen laatuaikaa?

Otsikkoon pääsemme parin kuvan päästä. ;) Ensin katsomme kuinka lapset juovat rauhassa kuumat kaakaonsa.


Ja kuinka talon emäntä äkkäsi Biltemasta kissalle maton, jonka tarkoitus on pysäyttää hiekanjyvästen matka ennenkuin ne ehtivät valloittamaan 260 neliötä lattiaa. 


Josta päästään itse aiheeseen... Kätevä emäntä on kaivannut ruokailutilan kattoonsa vaaleampaa ilmettä jo muutaman vuoden, mutta se on tuntunut ylivoimaiselta. Niinpä tarpeekseen saaneena hän marssi yllämainittuun Biltemaan ostamaan kattomaalia tarkoituksena vetäistä vaikka yksikseen katto paremmaksi.
Ennen...........


Joukkoon liittyi kuitenkin isäntä, ilmeisesti säälistä. Siinä olikin sitten sitä laatuaikaa valittaa toisilleen kuinka niskaan sattuu, käsi puutuu, maalia valuu, maalia roiskuu, ja jälleen niskaan sattuu........ nämä asiat saatiin hyvin ruodittua parin tunnin aikana mukavasti.


Lopputulos olikin sitten kaiken sen narinan arvoinen. Vielä isäntää työllistäisin hommaamaan kattolistat. 


Kätevä emäntä myös työllisti vielä kätevämpää isäntää Ikean mukavilla koottavilla huonekaluilla. Laatikoiden kiskoja ei tarvinnut kuin 5x siirtää paikasta toiseen kunnes emäntä keksi kuinka ne saadaan oikein. (kuva myöhemmin valmiista tuotteesta toisessa jutussa) Tämän jälkeen isäntä joutuikin äkisti lähtemään pikkujouluihin. Laatuajasta laatuaikaan.


Noudettiin myös Punaisen ristin Kontista 9veelle sänky, ettei tarvitse patjalla lattialla nukkua enää.


Josta 12v keksi, että haluaa siskoltaan, 6v, sängyn, koska ei voi korkealta sängyltä herätä kovin helposti kun on niin rankkaa kiivetä alas??????????
Tästäpä kehittyi uusi laatuaikaa lasten kanssa isännän ollessa pikkujoulujen vietossa jo tässä kohtaa. Onneksi oli mummi tullut paikalle isäntää paikkaamaan. Nuorin sai sitten tämän isosiskolla olleen sängyn ja Ikeasta tänään haetun tauluhyllyn kirjoilleen, joita lueskelee nukkumaan mennessään.




Mummi painaa hommia 12veen kanssa. Järjestystähän täytyy aina vaihtaa. Ainakin 12 veen mielestä. Ja mielellään niin, että jokaikinen huonekalu vaihtaa paikkaa mahdollisimman kauas entisestä paikastaan.


Mutta 6veen puolesta tuli ihan soma.


Kyllä se toinenkin puoli lopulta järjestyi jotenkin.


Huh huh! On meillä huomiseksikin hommaa. Lisää Ikean kasattavaa. Joutuu ehkä kuitenkin välillä ottamaan kauneusunet. Olisi saatava hommat hanskaan ja leivottava aamupäivällä, koska iltapäivällä meillä pidetään Me&i-kutsut. Enpä ole ennen sellaisiakaan pitänyt. Vieraiden saaminen paikalle aina vähän stressaa. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti