Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 26. marraskuuta 2014

"Keljun kelin-keskiviikko"

Tämä aamu valkeni niin harmaana ja lumikin oli lähes sulanut pois, että ei oikein ollut tuo ulkoilu kaikista mieluinta touhua. Kissakin haki lattialämmityksen lisäksi lisälämpöä juuri siitä, mitä oltaisiin tarvittu. Vähän aikaa meillä meni, että saatiin kissalta pehmusteet muuhun käyttöön. 


Tätä kuraa.............................. =(


Ajattelin pitää kerran viikossa kasvisruokapäivän jouluun asti. Tänään oli tuota kasvis-perunalaatikkoa, jota on ennen ollut "jauheliha"-etuliitteellä. Päätin korvata  jauhelihan tummalla soijarouheella. Kukaan ei älynnyt eroa. Loppumetreillä kerroin, että tässä ruuassa ei ole yhtään lihaa, johon ihmettelivät lautasiaan tuijottaen ja sanoen, "mutta onhan tuossa". No, ei se ole vaan............ Ketään ei haitannut silti. Pari otti lisää. Maussa ei eroa huomannut. 

Välipalat valmiina lähtöön. 


Ja ulos ei enää inspiroinut lähteä välipalan jälkeen kastumaan niin piirreltiin jonkin aikaa. Kaikkia tultiin hakemaan aiemmin kuin yleensä mikä oli tälle säälle ihan hyvä homma. 


Puoli viideltä starttaan harkkakuljetuslinjalle kahden tytön kanssa ja palaan puoli yhdeksältä. Lapset nukkumaan, pikasauna ja itsekkin nukkumaan sitten. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti