Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Tehtävä-retki metsään

Kutsuin toisen hoitajan porukoineen metsään pienelle tehtäväretkelle. Väänsin viikonloppuna kaikille lapsille pienet tehtäväkortit, jotka laminoin, ja niissä olevia juttuja sitten lapset metsästä etsivät ja saivat tarrat kun olivat löytäneet kyseisen luontokappaleen. Siitä kohtaa en ehtinyt edes ajatella kuvien ottamista kun minulla oli kädet täynnä töitä tarrojen jakamisessa kuudelle lapselle. =)
Mutta korteista tuli tämmöisiä. Hieman amatöörimäisen näköisiä, mutta lapsista oli hauskaa. Tämänkin idean "varastin" toisesta blogista. Kiitosta vain ideasta!





Eväiden jakoa odottelemassa.


Suunnittelin jo isänpäivähommiakin tässä, mutta sitten oli eilen kerholla isänpäivä-askartelua ja kortintekoa, niin ajattelin, että turhaan me enempää tekemään kun kaikki tekivät jo siellä niin eiköhän se riitä. Siitä kuvia sitten kunhan isät ovat ensin lahjansa avanneet.

Meidän 17v kävellä könkkää nyt kainalosauvoilla ja on ollut kotosalla kun maanantaina lukiolle meno oli niin työlästä, että sai isot rakot käsiinsä jo pelkästään bussilta lukiolle kävellessään. Ja se kesti niin pitkään, että myöhästyi reippaasti tunnilta, joka olisi ollut yläkerroksissa. Haettiin pois koululta koko lapsi pahasti turvonnutta jalkaansa potemaan kotioloihin. Jos tuo perjantaina menisi kun minä voin viedä koulun ovelle asti ja noudan sitten pois. Ensi viikolla pitäisi periaatteessa, ainakin lääkärin mukaan, pystyä jo vähän varaamaan jalalle ja kävely helpottuisi.


LOPPUKEVENNYS:
3 ja 5 vuotiaat pojat leikkivät. 3v otti lelukännykän ja alkoi soittaa. 5 vuotias neuvoi veljeään vieressä:"jos haluat nopeasti vastauksia, soita 020202"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti