Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

maanantai 24. marraskuuta 2014

"Mukava maanantai"

Kuvia sarjassamme jotain joka viikonpäivältä. 
Aamu alkoi seinämaalauksella.


Minä haeskelin sillä välin metsänreunalta kuusia ovenpieleen kukkaruukkuihin.
Sitten pyöriteltiin lumipalloja.


Ja kaivettiin kolat ja lumilapiot varastosta. Pulkkaa kyseltiin, mutta se jäi vielä varastoon odottamaan, että koko maa on sen verran lumen peitossa, ettei näy maata alta. 
Kissa päätti seurailla hieman etäämmältä.


Mummikin saatiin vieraaksi, yövieraaksi, ja leipoi iltasella pullaa sillä aikaa kun minä juoksin harkkakuljetuksissa ja kaupassa. Taas! Suuremmat heräteostokset jäivät tällä kertaa, koskapa oli kiire. Saunan jälkeen nuorin pääsi leipomaan vielä oman pullansa.


Mitähän tiistaina tapahtuu. Mummi ainakin on meillä, joten jätetään perhekerhossa nyt käymättä tämän viikon tiistaina. Ensi viikolla onkin viimeinen kerhokerta ennen joulua. 
Päiväunijärjestelyistä sen verran, että parisen viikkoa on nyt jokainen nukkunut eri huoneessa. Tähän päädyttiin hoitotädin hermojen romahdettua yhden päivän jälkeen, jolloin kukaan ei saanut nukuttua, koska unihuoneessa suoritettiin toisten häirintää jatkuvalla syötöllä huomautuksista huolimatta. Ja sen jälkeen meno olikin ylihulvatonta, koska kaikki olivat yliväsyneitä. Joten unirauhan takaamiseksi vielä yhden muutto erilliseen huoneeseen oli oikeudenmukaista. Tulokset huomasi välittömästi seuraavana lepohetkenä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti