Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 28. joulukuuta 2017

Joulu juhlista jaloin...

Aika on taas kulunut. Pari viikkoa ennen joulua lapsia alkoi sairastella ja liki viikon oli pois päiväkodista pienin. Piti lopussa jo mummi pyytää jeesaan kun oli pakko työpaikalle päästä. Oli nimittäin näyttökuulustelu ja näyttöviikot menossa. Sain 3 tutkinnonosaa läpi kiitettävin arvosanoin. Haikein, mutta huojentunein mielin jätin hyvästit sille harjoittelupaikalle 22.12. Uusi paikka odottaa 4.1. Vaikuttaa vaan paljon tylsemmältä paikalta. 
Joka tapauksessa joulu meni. Ennen joulua oli 6 päivän putki töitä, enkä muuta ehtinytkään kun kuuden jälkeen olet kotona, niin ei enää juuri muuta kuin piakkoin iltapalaa ja porukkaa nukkumaan. Eihän siinä ehtinyt edes kauppaan. Eikä ruokia laittelemaan. Ehdinkin syödä vain maanantaina ja perjantaina varsinaista ruokaa. Muuten söin patongin ja pullan vain töissä. Pääsi sitten lopulta aatonaattona ihan kauppaan (kauheaan ryysikseen) onneksi mummin avustamana kun saapui sinä päivänä ajoissa. Kuusta etsittiin p....a kelissä mummin kanssa, mutta olivat loppuneet niistä paikoista missä niitä yleensä myydään. Lopulta ostettiin tien poskessa olevalta myyjältä kallis kuusi, että sekin saatiin hoidettua alta. Loppuilta tapeltiin 1veen kanssa kun koristeet lensivät koko illan naurun kanssa vaikka kuinka kiellettiin ja manattiin. Onneksi se vähän rauhoittui ja kai tympääntyi viskomaan niitä aattona.Silti kuusi näyttää edelleen tyhmältä kun koristeet ovat puolivälistä ylöspäin. Porukka pelaa pleikkaa aattona.


Irish Coffeet ruuan päälle kaikille.


Kissa maisteli lahjanaruja heti kun lahjat kannettiin kuusen alle.
Kuvassa meidän lapsista 20v, 15v, 12v, 9v ja 1v.


Myös exä vietti aattoa meillä vieden 12 ja 9 veet mennessään illaksi itselleen.


1vee sai tunnelin ja teltan.


KUKKUU!


Sitten kasataan Ikean keittiötä samaiselle tenavalle. Hän auttoi suuresti olemalla jatkuvasti tiellä.Aamulla keittiö oli käyttövalmis vasta. Se olikin isompi homma eikä sitä saatu illalla valmiiksi ennen yöunia. Aamulla 1v oli ensimmäisenä keittiöllään ja se on  ollut hittituote. 

Tapaninpäivänä pääsin Kalpa-Kärpät kiekkopeliin kun mummi valvoi nuorinta. Jäin sitten myös kaupungille illaksi ja tulin yöllä kotiin. Oli hieno peli vaikkakin vähän liian jännittävä lopuksi. 
Kivaa loppuvuotta kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti