Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Keskiviikkoa

Aamu alkaa A:lla, no...... meillä se alkaa ruuanlaitolla. Tonnikalalaatikkoa valmiiksi. Ja salaattia.
Ehdin vielä pika pikaa laittaa omenapiiraankin uuniin ennen ulosmenoa, että saadaan päiväkahville jotain pitkästä aikaa. Tämä valitettavasti pimitettiin hoidokeilta. ;)


Välipalaksi oli tänään porkkanasämpylöitä. Piti olla eilen, mutta vaihdoin eilisen ja tämänpäivän välipalat keskenään. Syy oli siinä, että eilen meni päiväunien vahtiminen niin levottomaksi, että kun viimein saatiin sakki olemaan hiljaa ja nukahtamaan, ei sämpylätaikinaa enää olisi ehtinyt oikein tekemään. 


Päiväunien jälkeen annoin ensimmäistä kertaa pikkulegoja leikkiin. Olen ollut siinä vähän varovainen, koska tässä ryhmässä kaikki 3-5 vuotiaat laittavat vähän väliä jotakin suuhunsa vaikka siitäkin jatkuvasti sanotaan. Ja yleensä kaikki leikit menevät yleiseksi riehumiseksi, joten kaikki tavarat leviävät ympäri olohuonetta. Nyt kun on yksi vähemmän, 2 on aina rauhallisemmin, niin annoin legot ja tähdensin, että nämä eivät tämän maton  ulkopuolelle sitten leviä. Syntyi sentään jotain leikkiä, vaikka ristiriitoja ei siltikään tietenkään voitu välttää, mutta jotenkin sujui kuitenkin. Ulkona kun alkoi satamaan, niin jäätiin sisälle. Ja yksi kun porukasta puuttui, niin ei sitten alettu ufoja tekemäään loppuun. Tehdään varmaan huomenissa kun on kaikki paikalla. 
Tämän laatikon sisältö on minun omia legojani joilla leikin pienenä.
Huomenna metsään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti