Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

maanantai 27. lokakuuta 2014

Maanantaita

Märkä maanantai... Alla kirjat joista ensimmäisen, nukku-ukko-kirjan saimme tänään luettua kokonaan. Luku kerrallaan on menty. Kokonaista 18 lukua. Huomenna aloitetaan toista Uppo-Nalle kirjaa unille mennessä lukemaan. 


Piti vielä filmata meidän eskalaisen sänkyä, johon löysin jokin aika sitten päiväpeitteeksi oikein retro-täkin. Kirpparilta.


Tämän aamun ulkoilu oli märkää touhua. Lähinä mopoajelua ja juoksentelua.
Ja tietysti veden keruuta rännistä.


Viikonloppuna päätin laittaa jokaiselle hoidokille nimikoidun korin vaatteille, jotka haluavat päältään heittää päiväunille mennessä. Aiemmin niitä lojui siellä täällä ja vielä tuolla, mihin sattuivat ne heittämään. Tai vaikka sattuisivatkin olemaan yhdessä kohdassa, ovat kaikkien vaatteet sekaisin isossa läjässä. Nyt käskin jokaisen heittää heitettävänsä omaan koriinsa ja ne sieltä noutaa päällensä unien jälkeen. Toimi!


Koska sää oli ankea ja kaikkien rukkaset läpimärkiä, niin välipalan jälkeen päätin että nyt tehdään ufo, mitä olen suunnitellut jo pitkän aikaa odotellen kamalia säitä. Tänään maalattiin aluksi ufojen ulkopuoliset kuoret. Jätettiin kuivumaan ja tehdään loppuun joku päivä kun on sopivaa aikaa.
Jopa meidän eskalainen, joka ei halua yleensä osallistua mihinkään yhteiseen askarteluun, halusi päästä mukaan tekemään. 


Meidän tytteli.


Huomenna kerhoon! Taidetiistai. Me näköjään aloitettiin jo taidemaanantailla. Siitä on hyvä jatkaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti