Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 1. tammikuuta 2015

Hyvää uutta vuotta!

Niin se on taas vuosi vaihtunut. Päivä meni siivotessa joulua pois ja kuusta pihalle. Meillä olikin sitten mukava ilta. Isännän sisko ei tullutkaan meille, mutta naapurit tulivat. Heiltäkin olivat loput isot lapset menneet mikä mihinkin, joten oli vain nuorin poika mukana. Meidän 9v saikin siitä yllättäen mukavan kaverin. Naapureitakin näkee kyllä aina joskus vilaukselta, mutta vähemmän tulee aikaa vietettyä heidän kanssaan. Pelailivat pelejä alkuillasta. Tässä on menossa Twisteri.  
Olihan meillä sitten se poikaystävä vanhimmalla yökylässä. Sai sekin kuvan varmasti oikeasta hullujen huoneesta tällaisena iltana. Yhtenä hetkenä se varmasti sellaiselta vaikutti kun naapurin isäntä juoksi ympäri taloa jahdaten lapsia. (leikillään siis =)   ) 
Lopuksi ammuttiin raketteja ja naapurit lähtivät nukkumaan. 


Meidän puhumaton tyttömme yllätti meidät taas kun alkoi puhua ja kikattaa naapurin tädille oltuaan ensin pari ensimmäistä tuntia hiljaa ja roikuttuaan minussa kiinni. Ehkä näistä pienistä askelista kertyy isompi virta ja puhuminen vieraille sekä tutuille helpottuu ja huomaa, ettei siihen kuollutkaan eikä isompaa vahinkoa tapahtunut, vaan että se olikin kivaa. 
Näin toivomme siis vaiherikasta. yllätyksellistä ja uusien mahdollisuuksien uutta vuotta!
Sitä kaikille tasapuolisesti!

Loppukevennys: Alla ensin kuva 1.1.2015


Ja tässä alla 1.1.2014
Olipa se masentavaa silloin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti