Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Tohina päällä taas

Lomat ovat virallisesti lusittu. Täyttä höyryä eteenpäin. Sääkin suosii nyt ulkoilua. Ihanaa! Tuiskussa ulkoiltiin tänään. Maanantaina hoidossa käväisi vanhin poika pienemmän ollessa sairaana. Oli kyllä huipputylsää pojalla. Mitään ei osannut itsekseen tehdä kun ei ollut riehumiskaveria. Mikään homma ei ottanut tulta alleen vaikka nyt olisi ollut tarjolla sellaistakin hommaa mitä ei ikinä anneta koko ryhmän haltuun eikä leikkiin, eikä ylipäätään hoitolapsille. No, päiväunien jälkeen vähän sai leikkiä aikaan ja meidän mummikin oli tullut kylään. 
Tänään oli pojat tuoneet omat liukurit hoitoon vaikka löytyyhän noita meiltäkin liki 10 kpl omasta takaa eikä mäkeäkään voi vielä mäeksi kutsua. Melko möykkyinen on tuo mäki johtuen välissä olleesta vesikelistä ja sen jälkeen äkkiä kiristyneestä pakkasesta. 
Välillä käytiin jäällä. Rantaa pidemmälle ei voinut kyllä mennä, koska lumihangen alla on vettä ja kengät kastuisivat märiksi. Kävin eilen kävelemässä jäällä ja siellä missä on enemmän lunta sekä rannoilla, uppoaa jalka lumen läpi ikävästi veteen. Välin vesikelit ovat nostaneet vettä välikerrokseen. 


Tänään alkaa taasen tyttöjen kilpa-aerobic harkat pyörimään, että se on taas pakkolasku karuun arkeen. Onneksi vanhempi jättää välistä tänään, koska on ollut 2 päivää Valkeakoskella lajin suomenmestarin valmennuksessa ja on melko puhki. Lepopäivä tekee hyvää kun on 2 päivää aamusta iltaan puurtanut parketilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti