Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 15. tammikuuta 2015

Viikko melkein taas takana

Tämä viikko on mennytkin omassa pihassa melko pitkälle lumitöitä tehdessä. Lunta on tullut ihan urakalla. Jään tilanne on retkeä ajatellen nyt sitten surkea. Lunta on liikaa ja ainakin rannoilla sen alla on vettä, ettei kävely onnistu. Voi harmi! Odotettiin niin jääretkeä. Mutta toinen hoitaja kysyi oltaisiko ensi viikolla tultu heidän kanssaan luistelemaan, niin pitää alkaa tiedustelemaan, josko luistimia löytyisi meidän hoidokeille. Riippuen tietenkin kelistä. Ettei ole liian pakkanen taas. Mistä tuosta nyt enää ikinä tietää. 


Hangessa nyt ainakin on saatu myllättyä ja liukurimäkeä laskettua urakalla. Onhan sitä siinäkin. Ei ole omassa pihassakaan aika pitkäksi käynyt kellään. 
Koko viikonlopun, sekä eilisen päivän ovat sähkökatkokset käyneet hermoille täällä päin. Eilinen meni aivan riesaksi kun aloin ruokaa laittamaan, sähköt menivät. Sitten äkkiä sen väänsin kun lopulta saatiin sähkö ja kun ulkoa tultiin, piti taas miettiä, että mitenkäs se ruoka lämmitetään ku taaskaan ei ole sähköä. Onneksi taas tulivat ruokailun ajaksi. Sadun luin taskulampulla ja ihmettelin taas että mitenkäs se välipala tehdään ilman sähköä. Senkin sain viime tipassa tehtyä kun äkkiä toimeen kävin sähköjen hetkeksi palattua. Päivällinen oli yhtä tuskaa. Sen laiton aikana pätki ainakin kuusi kertaa sähköt ja viime tipassa senkin sain valmiiksi, kun minun oli lähtettävä illaksi harkkakuljetuksiin. Tietenkään minä ja harkkalainen ei ehditty syödä sitten ja nälissään lähdettiin 4 tunniksi harkkahommiin. Nukkkumaan mennessä katselin telkkaria sängyssä puolisen tuntia. Siitäkin ajasta 3 x tuijotin pimeää telkkaria ja huonetta pari minuuttia kerrallaan odotellen, josko se kohta taas aukeaisi. Hohhoijaa! Olipa rasittava päivä. Kaiken muun kiireen lisäksi vielä tuo lisästressi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti