Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

tiistai 4. helmikuuta 2014

Tiistaita


Tässä on tiistaita vietetty. Hoitoon ei tullutkaan ketään. Äitini tuli sitten kylään. Päätti juuri jäädä yöksi. Ajateltiin huomenna leipoa sämpylöitä. Tämä päivä vietettiinkin sitten ajellen. Lähdettiin aamupäivästä asioille Ikeaan ostamaan kangasta ja pari muuta kauppaa sekä kirpputorilla kierrettiin löytämättä mitään. Vieläkin väsyttää varmaan taudinjälkeinen olotila. Meidän 13v nosti tuossa kuumeen itselleen. Varmaan vielä sitä tautia vaikka viikko sitten jäi mahakipujen takia jo kotiin. Nyt ollut pari päivää koulussa mutta näköjään tuli sillekin takapakkia. Tuntuu olevan tosi pitkä tauti. Menee viikko kevyesti. Ei oikein tiedä milloin se on ohi oikeasti. 16v piti hakea harkoista pois aikaisemmin, kun koski mahaan vaikka viikko sitten alkoi tauti ja ollut normaali jo pari kolme päivää. 
Meidän kuumeinen 13v on viimeisiä tunteja tässä sen ikäinen. Huomenna on jo 14!!!  Niin ne lapset vanhenee. Synttäreitä ei taideta kummemmin pitää. Tuossa iässä enää eivät onneksi ole niin juhlien tarpeessa. Ehkä korkeintaan jonkun kaverin valitsee esim elokuviin tai vastaavaa. 

Tässä kuitenkin aamulla tein marjapiirakkaa, että saadaan kahvia mummille ja minulle. Yritin saada 5veen auttamaan tekemisessä, muttei se oikein irronnut tietokoneelta. Jouduin yksin hommiin. 

 

Illan kuva: mummi ja 11v täyttävät ristisanoja.


Että tämmöistä täällä. Pitää alkaa huudella porukkaa varmaan pian iltapalalle. 



2 kommenttia:

  1. Voihan....vatsatauti on niin syvältä ja meilläkin se iskee niin iskee paniikki. Toivottavasti teiltä kaikilta pian taudit helpottaa.

    VastaaPoista
  2. Tässähän tämä. Vielä potee tuo 14v. Muut ok, mutta 5v on arvoitus milloin sairastuu vai eikö sairastu. Se on varma, että jos vien sen sängyn vierestä varalla olleen ämpärin pois, se oksentaa seuraavana yönä. Olkoon vielä kolmannen viikon siinä. Jos se sit ei oksentaiskaan.

    VastaaPoista