Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

lauantai 15. helmikuuta 2014

Leivotaan leipää

Kaupan valikoimat alkavat olla tylsiä. Kauan on jo pitänyt sitä leipää tehdä, mutta aika on ollut kortilla. Tänä aamuna päätin, että nyt ehtii, vaikka pitääkin vielä lähteä hakemaan 16v yökylästä kaupungilta. Meni eilen lukiopäivän jälkeen kaverille ja illalla elokuviin, joka kesti 11 asti yöllä, joten oli järkevää jäädä sinne, ettei tarvitse lähteä hakemaan. 11v lähti eilen seurakunnan tyttöleirille viikonlopuksi ja 14v lähti laskettemaan koko päiväksi ja kaverit kyyditsee. Isäntäkin meni naapuriin, joten me täällä 5 ja 8veen kanssa tuhottiin heti yksi lämmin leipä keskenämme. 


Taikinan pyöriessä koneessa, aloin tehdä dymolla uusia nimilappuja kuiva-ainepurkkeihin, mutta dymonauha sitten päätti loppua kesken eikä tämän enempää saanut aikaan. Entiset käsinkirjoitetut tarralaput olivat jo niin nuhraantuneet, ettei niistä saanut kunnolla enää selvää, jollei tiennyt mitä sisältö on ja mitä siinä oikeasti lukee. 


Hyvin maistuu! 


Ystävänpäiväksi tein perjantaiaamuna nauhan koristeeksi sanomalehdestä. Vain pojat tulivat hoitoon ja nekin puoli kymmenen jälkeen, joten aamulla oli aikaa väkertää ja aamupäivän hoitoaika meni ulkona ennen ruokaa ja unia. Sitten ei ehditty kuin välipala syödä ja kohta tulikin hakijat. Helppo päivä. 
Mietin alunperin, tekisikö välipalan päälle jotain ystävänpäiväleivonnaisia, mutta luovuin siitä, koska maanantaina olisi yhdet 3v synttärit hoitotytöllä, niin siihen jotain hyvää sitten kuitenkin laitetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti