Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

maanantai 10. helmikuuta 2014

Jääretkiä

Tässä kootut jääretket viikonloppuna ja lopussa tämän päivän retkeä hoitosakin kanssa.
Sunnuntaina lähdin omien 8 ja 5 vuotiaiden kanssa saaristoon leikkimään ja keksit syömään. Lauantaina kävin yksin, mutta kolme nuorinta olivat kävelemässä vastaan kun olin tulossa kotiinpäin.


Lauantaina herkuteltiin ruuan päälle marjapiirakalla.


Sunnuntain retkeä kahden kanssa.
Saaressa olisi mennyt vaikka kuinka kauan kaikenmaailman leikkien kanssa, mutta tunnin kuluttua minua alkoi "pikkuisen" tylsistyttää seisominen ja kiskoin ne kotimatkalle. 
Siitä päästäänkin tämän päivän retkeen. Kaikki kaatuneet puut olivat oivia leikkipaikkoja. Toinenkin hoitaja oli mukana omalla vajaalla miehityksellään. 


Eväshetki. Minä pakkasin meille ruisleivät ja hoitajille kahvit. Toinen hoitaja toi kaikille lapsille kuumat kaakaot.


Alla oma 5v. Tämä on vähän huono kävelemään. Ei tykkää yhtään tuosta kävelystä ja narinaa riitti. Mutta hyvää se kyllä tekee välillä liikkua johonkin. Oli huonolla aamupalalla normaaliin tapaan, niin sekin tökki vähän. Onneksi puuro maittoi hoitotytölle tänäaamuna niin oli edes jollain virtaa kävellä. Pienten eväsleipien ja runsaan kävelyn ja 2,5 tunnin ulkoilun päälle ei ruokaa uponnut oikein yhtään. Melko erikoista!


Toisen hoitajan kanssa suunnitellaan jo retkeä jäätä pitkin laavulle makkaranpaistoon. Sinne on vain sen verran matkaa, että taitetaan jonkin matkaa autolla ensin, jonka jälkeen laavulle jää noin 3 kilometrin matka eestaas. Se on varmaan ihan sopiva matka näille. Kunhan vähän pakastaa niin on mukavampi kävellä kun lumen pintakerros pikkuisen kovettuu.
Suunnnitelmia pitää aina olla!!  =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti