Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 31. maaliskuuta 2016

Pientä pintaremonttia

Onpa mennyt viikko nopeasti. Koko pääsiäislomalle oli suuria suunnitelmia minulla mitä voi vihdoinkin tehdä, mutta olinkin niin väsynyt, että "loma-aika" meni aivan tekemättä mitään. Onneksi arjen alettua tunsin itseni taas pirteämmäksi ja sain koululaisetkin pois jaloista niin alkoi tapahtua. Tiistain juoksin asioita, joita kasaantunut pikku hiljaa. 5h sain juoksenneltua kaupoissa ym. enkä saanut kaikkea hoidettua. Verotoimisto jäi ainakin ja kirppari. Kyllä koski jalkoihin sen jälkeen sen verran, että astuminenkin sattui. Keskiviikkona sain jo kotihommia tehtyä. 

(isosiskon tekemä nuttura)

Pääsiäisen aikaan sain sentään tämän lastenhuoneeseen menevän pikkuisen "välikön" maalattua. Kuukausia sitten sain tapetit ja pikku hiljaa liisterit pestyä ja sitten se vain on odottanut aikaa, että saa maalia varaston jämistä seinään. Yhden päivän aikana sain sudittua vaikkei yhtään huvittanut, mutta tuntui vain siltä, että pakkohan se on vapaalla vihdoinkin tehdä. Toki siitä tuli parempi. Siinä olikin yksi seinä ruskea, yksi valkea ja pari vihreää....Ihana siis!
Tulkoon valkeus! Ja se tuli!


Maalin kuivumista odotellessa sai tehtyä porkkanasämpylöitä pitkästä aikaa kun leipä pääsi loppumaan, eikä huvittanut järin lähteä sitä varten kauppaan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti