Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Metsähommia ja pääsiäisaskartelua

Maanantain lähdettiin sinne pitkälle jääretkelle, mutta kamera (voi itku) jäi kotiin. Oli aivan taivaallisen kaunis keli ja ihanaa. Kuuman kaakaon kera käveltiin kaaauuuas! 
Tiistaina lähdettiin metsään toiveissani samanlainen hankikanto kuin viime talvena, mutta minua (ja vähän lapsiakin) alkoi upottaa kun päästiin tämän hakkuuaukean jälkeen metsään. Eipä sitä sitten sinne kävelty. Käveltiin toinen pieni lenkki sitten toiseen suuntaan  moottorikelkan reittiä pitkin. Hoidokit laskivat pupun papanoita loppumatkasta, että kumpi löytää enemmän. 

Siinä oli joku lintu kohdannut kenties maallisen kulkunsa pään.
Lapset halusivat käydä sanomassa heipat toissakesänä rakennetulle majallemme. Vähän on ruskettumaan päässyt.
Keskiviikkona porukka leikki pihan metsikössä, mutta pyysivät päästä yllättäen lenkille. Käytiin siis pienellä kävelyllä jäällä vielä. Etsittiin pajunkissoja, mutta vain pari hassua oksaa löydettiin. Ei oikein ole vielä.
Iltapäivällä askarreltiin. Tehtiin styrox-munasta koristeellinen paperisilpulla. Oisko joskus ollut "aurinkoipanat" blogissa. Jätettiin kuivumaan huomiseen. Ja sitten maalattiin yksi hommeli jota jatketaan torstaina vielä sitten kun on kuivahtanut. 
Meidän 7v osallistui askarteluun. 
Huomenna eli torstaina on ihan se viimeisen viimeinen hoitopäivä ja minun työpäiväni perhepäivähoitajana. Mummi tulee ja syödään kakkua ja herkkua ja askarrellaan hommat loppuun, että kaiken saa kotiin. Läksiäislahjat odottavat paketeissa ja kortit hoidokeille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti