Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Pelejä

Vielä kuva mummin tekemistä vappumunkeista. Muuta en sitten muistanutkaan kuvata.


 Meidän 15v on ollut ma-ke TET-harjoittelussa kotona. Odotukseni eivät olleet korkealla. En oikeastaan odottanut yhtään mitään tapahtuvaksi. Mutta odotukseni ylittyivät kun poika ilmaantui käskemättä pihalle maanantaina aamupäivällä pelaamaan sählyä hoidokeiden kanssa. Sama toistui iltapäivällä sekä vielä samat tiistaina. Keskiviikkona into sitten jo lopahti, mutta minun odotukseni oli silti ylitetty moninkertaisesti. Kyllä tämäkin teini osaa, jos viitsii. Ainakin vanhin hoidokki-poika oli todella innoissaan pelikaverista.


Tänään oli huippulämmintä. Liki 20 astetta iltapäivällä. Tehtiin kaikenlaista. Ensin kiikuttiin. Niin, ja välipala otettiin ulos. Vanhin hoidokki hyppi riemusta kun sen kuuli. Sanoi, että hän olisi halunnutkin ehdottaa sellaista, mutta ajatteli, että Mirva sanoo kuitenkin, että ei. 
Koska meidän TETtiläinen nuupahti, niin tuuraamaan tuli 12v. Sählyä, jalista, hippaa, krokettia, polttopalloa....
Lyöntitekniikkaa piti hieman hakea ja 5v esitti heti alkuunsa säännöt kuultuaan ja pari kertaa kokeiltuaan, että voitais oikeastaan muuttaa sääntöjä ja esitti oman näkemyksensä. Tietenkin omaksi hyväkseen... ;)


Ja lokkeja....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti