Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Vettä, vettä vaan...

Vielä kun oli kaunista, nämä meidän muksut harjoittelivat ahkerasti tuota pyöräilyä. Tai ainakin pystyssä pysymistä. Siis alamäkeen.


Nyt on vähemmän kaunista, mutta tänään aamupäivällä silti vesihommia tehtiin. Sekin loppui sitten aiemmin, kun 4v poika yllättäen alkoi oksentaa nurmikolle. Sen jälkeen vointi menikin heikoksi ja tultiin sisälle lepäämään. Ruokailu jäi sairaalta ja muut syötiin ja sitten odoteltiin hakijaa pojille, että päästään tytön kanssa nukkumaan. Iltapäivällä sitten tuskin nokkaa ulos tungetaan. Ajattelin vaikka vesiväreillä maalailla. Alunperin olin suunnitellut askartelua, jonka olisi voinut aloittaa ennen ruokailua ja tehdä loppuun iltapäivällä, mutta se nyt jäi kun yksi ei olisi jaksanut sitä tehdä tänään. Onpahan jollekin toiselle sateiselle päivälle sitten se homma. Se on ollut kauan mielessä, mutta odottanut huonoa säätä. Viime viikolla huono sää meni äitienpäivähommiin. 
Viime maanantain oli meidän voimisteluseuran kevätnäytös, josta alkoi meidän kilpa-aerobickareiden kesäloma. No, olisi isommalla ollut koko kesä harkkoja kyllä, mutta päätti jättää sen, kun ei olla päästy muuttamaan ja täältä ei kulje busseja sun muuta kesällä, että pääsisi käymään harkoissa, enkä minä voi päivisin kuljetella ees taas. Ovat kuitenkin keskellä päivää harjoitukset loma-aikaan. Tyttö päätti käydä sen sijaan kuntosalilla kesän omalla ajallaan, ettei kunto laske. Käyhän tuo muutenkin useamman kerran viikossa harkkojensa lisäksi. Nuorempi ilmeisesti päätti lopettaa ja etsiä toisen harrastuksen. Kyllähän tuo vanhempikin tuossa iässä vielä vaihtoi lajia melkein joka vuosi. Kunnes päätyi kilpa-aerobickiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti