Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hyvää äitienpäivää!

Torstaina oli niin sateista, että oli juuri sopiva iltapäivä vääntää äideille lahjaa ja korttia. Tässä syntyy muffinssikortti ja rannekoru.


 Pujottelua!

Tekemäni malli yksinkertaisuucessaan.

 Toinen seuraa tarkkana kun kaveri leikkaa lahjafoliota. On nimittäin liukasta ja hankalaa leikata. 


Tästä paketoidaan kortti ja koru.


Oma saaliini tänään oli 3 korttia.Ja pöytäliina. 9v.


 Sekä tuulikello. 6v. 12-vuotiaan lahja on kuulemma koulussa vielä kaikilla kesken ja se toimitetaan jälkitoimituksena.


 Tämä päivä on ollut pyöräilyharjoittelua. 12v kouluttaa. 6v tahtoi harjoitella. Ei ole aiempina vuosina aivan hirveästi kiinnostanut. 9v kiljuu kuin sisävesihinaaja kun sentin pyörä heilahtaa, joten oltiin viime kesänä sekä tänään vielä päivällä sitä mieltä, ettei tämä poika todennäköisesti opi koskaan pyörällä ajamaan. Sen verran vaikea on aistiyliherkkyys hällä. Sekä tasapaino heikko. Iltaa kohden kuitenkin lakkasi kiljumasta ja rauhoittui. Näki kaiketi kuinka innoissaan pikkusisko oli joka tahtoi sitten jo apparit pois. 9v illalla jo tyytyväisenä laski alamäkeä, joskaan ei vielä jalkoja polkimille yrittänyt. Pikkusisko harjoitteli samaa. Eiköhän tuo ehkä kuitenkin tuosta vielä. Osasivat sentään käsijarrulla ja jaloilla maassa jarruttaa, ettei löytynyt kertaakaan lasta järvestä. =)


Järvestä puheenollen. 12v kaverinsa kanssa kävi perjantai-iltana järvessä heittämässä talviturkkia. (Eikä ollut saunaa. )Yäk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti