Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 21. toukokuuta 2015

Kukkakaali-broileri curry ja kävelyretki

Tänään siis lanseerattiin uusi ruoka. Kukkakaali-broileri curry. Se maistui kaikille. Yksi poika otti lisää, tyttö kehui vuolaasti kuinka hyvää on. Kukaan ei nyrpistellyt naamaansa eikä ihmetelyt itä ihmettä tämäkin on. Kukkakaalia on yhtä paljon kuin broileriakin, mutta se tuntuu häviävän kerta kaikkiaan kastikkeeseen vaikkei niitä kypsennettykään mössöksi asti vaan jätettiin suutuntuma. Mutta kyllä se oli hyvää. Nami nami! 
Ohje:

Aamupäivällä vähän sateli, mutta sehän nyt ei meitä haittaa. (Paitsi 5veetä poikaa se tuntuu haittaavan nykyään aina.) Mutta siis PÄÄOSIN se ei meitä siis haitannut vaan lähdettiin pitkästä aikaa kävelylle ja mummi seurasi mukana. Käveltiin vain noin 45 minuutin lenkki. Märkää oli ojissa ja metsätraktorin urissa. Onneksi ne pystyi väistämään.
Ketunleipä kukkii.


 Luonto tuoksuu ihanalle kun lehtiä on puhjennut.


Jonossa takaisin hoitopaikalle. Mustikoita näyttää tulevan ainakin näillä näkymin runsaasti. Saa nähdä ollaanko täällä asumassa vielä syksyllä mustikka-aikaan. Jos asutaan, silloin asutaan metsässä keräämässä mustikoita päivätolkulla. Hoidokeidenkin kanssa. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti