Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 30. huhtikuuta 2015

Vappua ja muuta mukavaa

Taas pääsi kulumaan tätä aikaa. Kylläpä se rientää. Juttua alkaa pukata siitä kun aikoja sitten 12v piti hoidokeille aarteenetsintää ja piirsi niille kartan, jonka sitten käski yhdessä värittää. Tässä sitä väritetään. Sitten lähdettiin ulos ja 12v piilotti omia 5 centin kolikoitaan jokaiselle ympäri pihaa ja ohjasi lukemaan karttaa. Oli melkoisen innostunutta sakkia.


Ruuanlaittoa...
Viime tiistaina oltiin hoidokeiden kanssa kerhossa, jossa pidettiin vappunaamiaiset. Meiltä löytyi ritari, batman ja helinä-keiju. Saatiin pienet munkit ja mehua sekä kahvia. Hoidokit askartelivat vappuhuiskat siellä joista jäi kuva ottamatta, mutta varastin yhden tikun kotiin eskarilaista varten iltapäiväksi ja hän tässä sitä servetistä tekee muiden nukkuessa päiväunia.
Aiemmat kerho-askartelut tässä.


Nykyisin tämä on suurta hupia. Vanhin hoidokki kuljettaa kahta nuorempaa traktorin peräkärryllä.


Tämän päivän vappuaskartelu oli ilmapalloja. Viimeinen villahousu vielä tekee kun hätähousut jo tekivät omansa.


Tässä valmiita tuotoksia tältä päivältä.


Välipala. Simaa ja munkkeja.Tällä kertaa pakkasesta. Mummi tulee vasta huomenna vapunpäivänä tekemään meille munkkeja. Syy: 12v tahtoo tehdä niitä mummin kanssa, mutta lähti keskiviikkona kaverinsa kanssa Tallinnan laivalle ja on tällä hetkellä tulossa bussilla kotiinpäin. Saapuvat yöllä ja menee yöksi kaverilleen suoraan. Pitävät huomenna eli perjantaina siellä vielä vappujuhlat ja tulee sitten kotiin munkinpaistoon. 


 Välipalapöytä odottaa...


 Tämän päivän iltapäivän ulkoilua... 9v mukana.6v kiikkuu sillä aikaa. Kaiken aikaa....
Tästä jatkuu vapunvietto. Nyt nukkumaan ja huomenna joutaa mummia jututtaa....
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti