Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 16. huhtikuuta 2015

Torstaita

Tänäänpä pojat pöllähtivätkin hoitoon jo tuntia aiemmin, eli kasilta yllättäen ja meinasin, että otan sisään joksikin aikaa kun on niin aikaista, mutta sitten autosta hyppäsi ulos niin nätisti kuravehkeisiin valmiiksi puetut pojat, etten viitsinyt alkaa paketteja purkamaan ja taas kohta laittamaan kasaan, niin lähdettiin sitten ulos kuitenkin vaikka oli aikaista. Ajattelin jos tullaan sitten aiemmin sisään mikäli alkaa ulkoilu tylsiä. Ennen yhdeksää jo isompi pojista kyselikin, että milloin mennään sisälle. No, ei nyt ihan heti kuitenkaan. Kyllä myö pystytään se normaali ulkoiluaika kuitenkin olemaan pihalla. Sitten tulikin toinen hoitajan parin lapsen kanssa pihalle puoli kympiltä ja olivat liki yhteentoista, että tuli meille kuitenkin se 3h sitten ulkoilmaa. Sitten se olikin syömään ja nukkumaan menoa. Pojat olivat selkeästi jo niin väsyneitä, ettei riehumatta ja huutamatta voinut olla ollenkaan. Vanhin ei syönytkään juuri mitään kun ei hernekeitto eikä vastapaistettu perunarieska kelvannut. Toiset kiskoivat senkin edestä sitten. Ulkoilussa tuli  terve nälkä.
Alla eilistä välipalaa.


Tänään pihalla plaston mopon eturenkaat vähän ottivat lunta... taisi olla ihan tarkoituskin tällä kertaa tehdä näin. 


Ja siinä se kuivauskaappi pulleana töhöttää kuivaksi tavaraa. Huomasin eilen jonkun kyselleen hintaa sun muuta. Vastailinkin jo kommenttiin, mutta tässä nyt vielä kerron kaikelle kansalle, että maksoi 70e (plus postikulut jotain 7e). Tilasin Verkkokauppa.comista. Toimitus kesti 3 viikkoa, että saivat sitä varastoon, mutta sitten on kyllä asiansa ajanut ja vaatteet kuivannut. On todella kevyt. Voi nostaa vaikka yhdellä kädellä  ja renkaat alla, niin voi työntää muualle pois tieltä jossei tarvita. Jos tulee muutto, niin sen voi purkaa takaisin laatikkoon muuton ajaksi helposti.
 Tässä taisi tulla nyt ilmainen mainos tälle vempeleelle. Domeston varuste- ja vaatekuivain.


Mainonnasta eteenpäin. Täytyy alkaa välipalan valmistukseen, että saavat ajallaan evästä sitten. Nyt varmasti nukuttaa moisen ulkoilun päälle. Ja ainakin 2 mahaa pullollaan ruokaa.

JÄLKIHUOMAUTUS: kuivauskaapista vielä sen verran, että ajattelin sen pitävän sen verran meteliä, että noinkohan voi eteisessä huudattaa, että lapset saa nukuttua. Mutta se on niin hiljainen, ettei se haittaa ollenkaan!!

1 kommentti: