Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

perjantai 2. syyskuuta 2016

Yleiskuulumisia...

11v aloitti keskiviikkona yöpymisensä kerran viikossa koulullaan. Minä päätin, että se on hyvä päivä keksiä joku "JUTTU" joka on 7veen ja minun (sekä vauvan) hommaa keskiviikkoisin ilman isoveljeä. Siispä käveltiin kirjastoon illalla. Kuudelta lähdettiin kun vauva väsähti pienille iltaunilleen. Tyttö valkkasi muutaman kirjan kun kovasti tykkää kirjastosta ja sitten vieressä käytiin Salessa ostamassa jäätelöt. Samaisen Salen viereen muutti muuten vanhin sisko myös keskiviikkona. Ajattelin siinä kävellessä, että tätähän me voidaan tehdä joka keskiviikko vaikka. Ja samalla tulee hyvin tutuksi uusi koulumatka joka häämöttää vuoden päässä. Tytön koulu nimittäin rakentuu samaisen kirjaston ja Salen viereen ensi syksyksi. Siis PITÄISI olla valmis. Syksyllä siirtyisi sitten siihen omaan kouluunsa ja pitäisi kävellä itse. Helppo matka onneksi. Eiköhän se jo vuoden päästä onnistu. Ja joku keskiviikko voidaan käydä vaikka isosiskonkin luona kylässä samalla. MONTA kärpästä yhdellä iskulla.


Vauvalle ei ole vielä oikein kirkastunut, kuinka tätä lelua kuuluisi käyttää. 


 Tv:ssä alkoi uusi sarja "keittiöelämää", joka vetoaa minun tirkistelyhaluuni toisten ihmisten kotielämään ja etenkin keittiöön. Siihen samaiseen tirkistelynhaluun varmaan osittain minunkin blogini saattaa vedota. ;)  Niinpä tässä on kuvia meidän keittiöelämästämme. Perjantain aamupala 11 ja 7 veelle. Kovin on tylsännäköistä tv:n keittiöelämiin verrattuna. Meidän täytyy "hankkia elämä", keittiöelämä!







Päivällisen jälkeen piti viedä 13v isosiskolleen siksi aikaa kun minä juoksen Ikeassa ja halpahallissa nopsaan. Meidän vanhin vain sattui kysymään milloin minä olisin menossa Ikeaan kun hällä ois hirveästi ostettavaa ja mite hää ne kantaa. Lähdettiin siis koko poppoo sitten Ikeaan. Vauva kyllästyi hetken jälkeen kopassa kököttämiseen niin isosisko tahtoi sitä kantaa. Kysyi oikein, että "saanko" kantaa. No totta helkkarissa. Minä en jaksaisi sitä kantaakaan kovin pitkään. Se jo painaa... Sisko sitten kanniskeli veljeään lähes koko Ikean (sinne hurahtikin aikaa yllättäen) ja vielä sitten Halpahallinkin (kuvassa). Ei ole turhaan punttisalilla treenannut. Minusta tuntui vanhalta, kun ihmiset varmaan olettivat että vauvan äiti on isosisko ja minä olen mummi. Vaan mistä minä sen tiedän.

 Mummoista puheenollen... kun käy ruokakaupassa, niin vähintään 1 mummo per ruokakauppa majoittuu vauvaa tuijottamaan. Vauva on mummomagneetti!

Tämän kuvan on ottanut paparazzi

 Isosisko tässä joutuu huomenna tulemaan harjoittelemaan pikkuveljellä vaipanvaihtoa kun oli tänään työhaastattelussa Fressillä ja pääsisi "lastenfressille" hommiin ja johonkin muuhunkin hommaan. Kun kuulivat veljestä niin totesivat, että sehän on hyvä niin vaipanvaihtokin sitten sujuu...... No, nyssitä on sitten tultava työharjoitteluun kotiin. Vieläkun vääntäisi joulusinapit.... ;)

2 kommenttia:

  1. Täällä toinen tirkistelijä. Keittiöelämää on tullut tuijoteltua niin että 4v joutuu torstai-iltaisin suihkuun vasta sen jälkeen kun tuo tärkeä keittiöohjelma on katsottu. Minua on suuresti lohduttanut se ettei kaikissa perheissä ole uusi, hieno ja kiiltävä keittiö. Huvinsa kullakin...

    VastaaPoista
  2. juu, näin on. Huvit! Mutta huomasin, että se(kin) ohjelma uusitaan ainakin kaksi kertaa viikon aikana. Niinkuin tuntuu kaikki ohjelmat uusittavan....

    VastaaPoista