Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

maanantai 19. syyskuuta 2016

14v synttäri ja harrastusreissu

Eilinen tosiaan oli 14v synttäripäivä. Koska sankari toivoi kääretorttukakkua niin tässä se oli. Ja meni!


Pienet lisätarjoilut. Paljon ei tarvittu, koska perheen ulkopuolisia ei kyläillyt. (isiä ja vanhinta tytärtä ei lasketa tässä tapauksessa perheen ulkopuolisiksi, vaikka tulivatkin ulkopuolelta) Kaunista tarjoilua ei myöskään saatu pöytään, koska kun isäntä tuli ovesta, marssi se nostamaan olkkarin lattialle asentamani tulostimen keittiön ruokapöydälle ja läppärit sen viereen ja alkoi opastaa vanhinta verokortin täytössä ja tulostamisessa. Siihen ei sitten omaa kahvikuppiaankaan meinannut saada enää mahtumaan. Tarjoilut jätin keittiön tasolle noudettaviksi sieltä. 


Prinssi uljas on päättänyt, että härpäkkeellä leikitään näin. Poljetaan jalalla siipiratasta tai potkitaan roikkuvia härpäkkeitä ja halitaan sekä imeskellään härpäkkeen jalkaa. 


Mutta meillähän oli tänään ohjelmassa harkkakuljetusta, joten laadin ostoslistan aikeena toteuttaa kauppareissu Prismaan samalla reissulla. Vältytään odottelemasta ympäriinsä ja hermostuttamasta Prinssi uljasta.


 Loppu 20 minuuttia kökötettiin tuttuun tapaan autossa ratin takana. Siinä herrasväki kummallisesti viihtyy. Ratin takana. Vaikkei muuten sylissä istuessa viihdykkään.Ja sitä perusajankulua radion kuuntelun lomassa...
Tulevaa jutunaihetta jo mietinnässä ja osa toteutuksessa.... Mitä näistä kaikista ostoslistan tarvikkeista valmistuu ja kuka niitäkin oikeastaan syö. Sitä odotellessa. Kerään materiaalia hurjaa vauhtia. Tai ainakin päivällisvauhtia.

1 kommentti:

  1. Onnittelut 14v:lle! Meillä vietetään samoja synttäreitä joulukuussa ja vieraslista aika lailla samanlainen kuin teillä. Isosiskoa meillä ei ole mutta on isoveli ja miniä.

    VastaaPoista