Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

perjantai 9. syyskuuta 2016

Viikon kootut

Viikon sisään:
on syöty mokkapalaa..tehnyt 13v (ei kuvassa)


 On tehty ruokaostoksia....mutta vain paria päivää kerrallaan sitä nykyään... kaupat liian lähellä ilmeisesti. Ei saa aikaiseksi isoa satsia. Eikä vauvan lisäksi ole ilo kantaakkaan kovin suurta taakkaa. Myöhemmin huomasin leipien ja kurkun jääneen toiselle pöydälle pois kuvasta. (kyllä, meillä syödään siis leipääkin)


 On aloitettu 13veen harkkarupeamat kaksi kertaa viikossa. (yleisurheilukoulu) Maanantaina näin nättiä keliä pukkasi kun minä pukkasin pari tuntia vauvaa ympäriinsä lenkillä. Sitä on vaikea miellyttää jos täytyy kaksi tuntia saada kulumaan. (no käytiin hetki kuppilassa istumassa. mikä ei TIETENKÄÄN kannattanut, koska hänen korkeutensa tietenkin heräsi siihen)


On syöty sitä lounasta.. (jauheliha-pastakeittoa)

On yritetty soseita...koska öisin on ennen herännyt 1-2 kertaa korkeintaan ja nykyään menee ihan pipariksi kaikki. Sitä natistaan kuusikin kertaa. Tässä menee parsakaali-kesäkurpitsa. Ei oikein ollut "ihanaa". Eikä noita mitään mene edes puolta teelusikkaa alas oikeastaan. Ei voida mahantäytteeksi sanoa vielä pitkää aikaan. 



...minä olisin vaan sitä tissiä.....you know...

On shoppailtu lahjoja ja kääritty. Vanhin täytti tänään 19v! Ostin siis levymopin, harja-rikkasetin, sähkövatkaimen ja valkosuklaalevyn. 

Paketointia


Istuttu jälleen autossa odottelemassa siskoa harkoista. Ja otettu selfieitä muun duunin puutteessa. (oli sateista eikä vaunulenkkiä voinut suorittaa.)


On lähetetty anomus yhteishaussa sairaanhoito-oppilaitokseen...siis ammattikorkeakouluun. Jäämme odottamaan läpäisenkö esivalintakokeen ja mikäli kyllä, niin sitten odotamme läpäisenkö varsinaisen valintakokeen....  PLAN B: ellei onnaa, keväällä haen sosionomin sekä yhteisöpedagogin koulutuksiin ammattikorkeaan.... siihen mennessä on johonkin pakko ovi aueta, koska ei ole PLAN Ceetä. Ja minä vanhenen vauhdilla. (todennäköisesti nopeammin kuin muut.)


Taas on mätetty lounasta... (kalapihvejä) Ei muuten ole tällä viikolla kahta lounasta enempää ehditty mättääkkään. On ollut liian paljon menoja.  :(


Vauva ei edelleenkään ymmärrä miten härpäkettä käytetään. Tai sitten sitä ei voisi vähempää kiinnostaakkaan...


 Tänään huipentuma oli, että sain pleikanpelaajat ulos talosta reilun kilsan päähän (autolla puoleksi tunniksi) isosiskon luokse synttärikahveelle. Sisko oli vääntänyt kakun. 


Illaksi tämän jälkeen vein vielä 13veen isin luokse viikonlopuksi vahtimaan kissaa itsekseen kun isi lähti reissuun johonnii. Huomenna EHKÄ tulee mummi taas jeesaamaan. Iloista viikonloppua!!
=)


4 kommenttia:

  1. Olipas jotenkin tosi mukava ja kiva 'postaus' vai miksikä näitä kirjotuksia sanotaan,jokatapauksessa mukavaa viikonloppua sinnekkipäin suomea.Niin ja toivottavasti saat opiskelupaikan :) T: kolmen äiti

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä hakuihin ja muutenkin! Ja sano mitä sanot, mutta et ainakaan naamasta vanhene :D

    VastaaPoista
  3. Peukut pystyssä opiskelupaikalle! Jos oma naamasi oli kuvassa niin et sinä todellakaan vanhalta näytä. Hieno saavutus tuo pelaajien "ulos saanti". Minä en ole tuohon pystynyt melkein 17 vuotiaan kohdalla.

    VastaaPoista
  4. Pitää varmaan ottaa joku huonossa valossa ja surkeasta kulmasta kuva niin alkaa ryppyjä löytymään.... =D

    VastaaPoista