Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 31. elokuuta 2016

Ruokailua ja muuta

Vauvan härpäke ei oikein pysy enää paikallaan vaikka vauva pysyykin. Kädet huitoo niin, että ne aina tarttuu johonkin ja härpäke vaihtaa paikkaa. Tässä se on päätynyt suuhun.


Vauva on vasta perjantaina 4kk, mutta minä innolla väänsin bataattia vauvalle sunnuntain ja maanantaina. Pienen lusikallisen "söi" (siis meni alas). Sittemmin en ole saanut aikaiseksi vauvaa ruokkia muulla kuin maidolla. (huono minä)


Ehkä meillä ei kuitenkaan ole kiire. Vauva nähkääs näyttää ihan hyvinvoivalta ilman soseitakin. Jatketaan taas pian. Sisko filmasi kun vauva maisteli ja minä syötin. Vaavista syöminen oli niin hillittömän hauskaa, ettei meinannut tajuta, että sinne suuhun jotain työnnettiin. Nauratti vaan niin kamalasti. Ulos ei silti yhtään työntänyt eväitään. Lopulta liukenivat alas.Apua, mun kielellä on jotain keltaista....


Mutta sehän on vaan ihan hillitöntä.....
Minun evääni ma-ti näytti tältä. Meinasi mennä pitkäksi, kun oli menoa aamupäivällä, mutta sain itseni niskasta otteen ja tein sen ruuan. (eihän se kauaa vienyt taas)
On muuten vaikea saada itsensä niskasta ote. Vauva oli eilen 13veen kanssa takapenkillä ja karjui kamalasti. Sisko huusi, että älä älä vauva kurista itseäsi.... äiti, se kuristaa itsensä!!! =D  Vauva nyt aina tarttuu joka paikkaan eikä älyä päästää irti. Tällä kertaa kaulaansa! Näin jo Iltalehden lööpin, "Vauva kuristi itsensä hengiltä auton takapenkillä!"


No asiaan.... mitäs kaupasta olikaan nälissään käpälään tarttunut. Tämä nyt meni vahingossa kahvin kanssa alas ennenkuin ruoka ehti. (tsot tsot) Sitä se nälkäisenä kauppaan meno teettää.


Mutta ruoka maistui silti...


Vanhin tytär muuttaa tänään. Nosti kuumeen ja sai töistä 3 päivän sairasloman. Viimeksi kun muutti kotoa tuonne missä nyt on, nosti kuumeen. Eli se on sitä virallista muuttokuumetta! Joku nielutulehdus kuulemma oli myös. Hain äsken isännän ja peräkärryn ja jätin auton lainaan niin pääsi kantamaan tyttärensä tavarat uuteen paikkaan.
Auton vein eilen korjaamolle aamulla ja pelotti hirveästi. Lähinnä se lasku, että mitä sieltä löytyy. Päätin, että juhlin jos lasku jää alle 500e. Sehän lopulta jäi alle 300e. Väänsin heti suklaamuffinsseja vaavin kanssa ja sitten me biletettiin. Vauva ei saanut! Mutta kyllä se maidossa sen maistaa. Muffinssin! =)  Ja auto toimii. Sitten vielä katsastukseen. En ole sitäkään koskaan eläissäni joutunut tekemään, saati korjauttamaan autoani. Se on aina isännän heiniä. Yritän olla kysymättä siltä, että voisitko....EI,  kyllä se on minun autoni ja minun ongelmani. Piste!

Iloa elämään! Ja kilometrejä...

2 kommenttia:

  1. Hyvin se katsastus sujuu. Muistat vaan ottaa rekisteriotteen mukaan. Se ja auton avaimet tiskille niin homma hoituu tosi nopeasti. Minä tein näin viime viikolla. Kieltämättä eka kerta tuntui vaikealta mutta kyllä näihinkin tottuu ja ne rupeaa sujumaan. Mitä siitä että katsastus tapahtui vähän liian myöhään yms. Minun autonhuolto maksoi 1000 euroa ja kieltämättä se vähän kirpaisi. Mutta pakko tietyt osat on vaihtaa ja parempi nyt kuin sitten kun ollaan 200 km:n päässä kotoa ja auto sanoo että nyt ei enää jatketa.

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä katsastukseen! Se on aina niin henkeäsalpaavan jännittävä hetki :D Minulla pian edessä ja viime vuonna katsastin autoni ensimmäistä kertaa, kun en aiemmin ole omistanut ajokorttia tai autoa :D Toivottavasti mun auto menee läpi nyt tänä syksynäkin ;)

    VastaaPoista