Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Askartelupuuhia

Tässä on oltu yksinään hoidossa ilman poikia jo pari päivää. Eilen aamulla ei menty ulos kun oli vähän tylsä keli eikä siellä kavereitakaan, niin tehtiin hamahelmitöitä. Hoitoonkin tultiin aamun neuvolan jälkeen sen verran myöhään, että ruoka-aikaankin oli vain tunti enää. Se tunti tähän hommaan kuluikin. 2 työtä saatiin silitettyä. Iltapäivällä väriteltiin kuvia ja piirrettiin.


 Tänään toinen hoitaja tuli ainoan hoidokkinsa kanssa meidän pihalle aamulla ja saatiin leikit räntäsateessa vettä valuvina sujumaan mainiosti. Onni on nyt oma kuivauskaappi niille vetisille vehkeille. =) 
Iltapäivällä ei kehdattu enää lähteä vesisateeseen kastumaan ja askarreltiin tipunen kertakäyttömukista ja kreppipaperista. 


Huomenna sitten kävellään toisen hoitajan luo ja lähdetään metsälenkille aamupäiväksi. Torstaina sitten pojatkin on hoidossa niin on enemmän taatusti äksöniä.
 

2 kommenttia:

  1. Yhden lapsen päivät on muuten todella pitkiä ja aikas tylsiä......
    Mukavaa pääsiäisen odotusta kumminkin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllä ne on pitkiä, mutta auttaa kyllä siihen tuo jos on toinenkin porukka johon lyöttäytyä sekaan. IHAN umpi-itsekseen on kyllä tylsää, myös lapsella. ;)

    VastaaPoista