Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Torstain eväsretki

Viime torstaina täällä oli hoidossa vain yksi, koska veljeksistä toinen oli kipeänä eikä toinenkaan sitten tullut. Aamu alkoi legojen rakentelulla.


Se jatkui pääsiäiskuvien värittelyllä. Meidän eskalainen oli vielä kotona kovan yskän takia.
 

 Oli tullut luvattua tälle hoidokille, että lähdetään torstaina eväsretkelle metsään. Niinpä sitten lähdettiin eskalainen mukana. Mietin, että jaksaako yskäinen, mutta halusi välttämättä mukaan niin otettiin sitten. Hyvin se meni välillä lepäillen kävelyn varrella. 
Lumi kantoi ja oli tehnyt mukavia monttuja missä maata.


Välietapissa tutkittiin jääpaloja.
 Lopulta löydettiin eväspaikka kukkulalta korkealta. Lumetkin olivat metsästä kaikonneet. 


 Kukkulalta olikin sitten mukava kieriä alaspäin. 
Tai voihan sitä laskea pyllymäkeäkin.
Lauantaina oma 12v tahtoi ITSE leipoa mokkapaloja. Siinähän tuo onnistui. Minä levitin vain kuorrutteen ja autoin sen sekoittamisessa.


 Maanantaina eli eilen olivat vain pojat hoidossa, koska tyttö on viikon lomalla. Lunta oli tullut ja pojat kokosivat lumiukon, jonka sittemmin hajottivat. Päiväunilta isompi sitten heräsi kovasti korvasärkyisenä ja soitettiin hakijoita aikaisemmaksi. Nyt tiistaina piti vielä poikien tulla, mutta korvasärkyinen joutuu tietenkin lääkäriin, eikä viitsineet toista tuoda tänne yksikseen olemaan, joten minulla onkin sitten yllättäen loppuviikko vapaata. Se ei varsinaisesti nyt haittaa. Olen pidellyt lämpöä yllä jo puolitoista viikkoa, joten lepo lienee paikallaan. Poskiontelot alkoivat oireilla vaikka nuha meni jo ohi. Siinä varmaan syy lämmön pitelyyn. Kokeilen menisikö hunajalla ohi ettei tarvitsisi lähteä lääkäriin. Äitini suosittelee hunajaa joka paikkaan. Kokeillaan nyt sitten. 


Vanhin majailee tämän viikon poikaystävänsä luona. Liekö toipunut kunnolla taudistaan jo. Pitänee kysellä. 15veellä on silmä turvonnut umpeen ilman muuta oiretta tai syytä. Ei kutita, rähmi, punoita tai muutakaan. Sunnuntaina istuessamme rippikoulun perhekirkossa valitti, että luomeen sattuu. Valitti siitä koko päivän. Maanantai aamuna olikin turvonnut äkkiä melkoiseksi. Sarjassamme omituisia tauteja ja oireita. Niitä täällä riittää tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti