Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kuivauskaappi

Vihdoinkin sain kolmen viikon odottelun jälkeen tilaamani varusteiden kuivauskaapin postissa. Tätä nyt sitten testataan lasten ulkovaatteiden kuivauksessa. Aiemminhan ei kaikkien pahimmin kastuneet vaatteet ole ehtineet kuivua päiväunien aikana juurikaan kun patteritkaan ei ihmeemmin lämmitä jos on plusasteita. Tässä on ehditty testata sitä jo omien lasten vaatteilla ja kyllä se kuivaa. Fiksu vekotin!


3 nuorinta ovat vääntäneet viikolla virpomavitsoja ja tänään ne sitten vaihdettiin palkaksi kun kävelivät kolmestaan tuolla jossain. Olin jo joskus aikoja sitten ajatellut, että tänä vuonna tehdään vitsoja hoidokeidenkin kanssa kun ovat jo sen verran isoja, mutta eipä niitä sitten tehtykään kun ei viikolla ollut juuri ketään hoidossakaan. Ensi viikkokin menee vähällä. Yksi on 3 päivää itsekseen ja torstaina vain ovat kaikki paikalla. Toisellakin hoitajalla on vain 1 hoidossa ensi viikon, joten on sovittu, että ollaan viikko kimpassa. 


Liki viikon ovat hamahelmet lojuneet ruokapöydällä kun ei ole tarvinnut hoitolapsia varten siivota pöytää. Niitä ovat 3 nuorinta vääntäneet urakalla. 


Ja lauantaina saatiin vanhinkin kotiin asuttuaan viikon poikaystävänsä luona kahdestaan. Kyselin, että mitäs ruokaa teitte. 4 päivää kuulemma olivat tehneet tortilloja ja sitten eräänä päivänä kun meidän tyttö oli ollut harkoissaan, oli poikaystävä sillä aikaa tehnyt tonnikala-pastavuokaa ruuaksi. Kätevä isäntä 17 vuotiaaksi. Olivat myös oksennustaudinkin poteneet keskenään. Meidän tyttö ei tainnut oksentaa, mutta poikaystävä senkin edestä.
Meidän aamu-uninen 12v on myös viikon herännyt itse hyvissä ajoin kouluun, kun on juossut isosiskon huoneessa aamut vaatekaapilla ja lainaillut sen vaatteita kun se ei kerran ole kotona. No, on se luvan niihin kysellyt. Yleensä tätä lasta ei saa millään ylös kuin 5 minuuttia ennen bussille menoa. Sanoinkin vanhimmalle, että voit olla useamminkin poissa niin saadaan yksi ylös helpommin, eikä minulta mene koko aamu aina paniikkiin. 
=D

2 kommenttia:

  1. Hei! Nyt on ihan pakko kysyä, että millainen kuivauskaappi on, miten toimii ja paljon maksaa? En ole aikaisemmin tuollaista nähnyt :). Kiva blogi sinulla, olen täällä välillä piipahtanut!

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Anteeksi kun kesti vastaaminen. Ollut vauhdikasta. Toimii hyvin meidän tarpeisiin. Maksoi jotain 70 euroa ja tilasin verkkokauppa.comista. Törmäsin vahingossa ja tilasin välittömästi.

    VastaaPoista