Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Jouluisia puuhia

Viikolla tässä oli omien pieninten (6 ja 9v) vuoro tehdä pipareita, kun edellinen taikina meni täysin 12veelle ja sen kaverille. 


9v osaa kaulia jo itse. Välillä piti sanoa vain, että meinaa mennä liian ohueksi.
Eilen yritin tehdä netistä löytyneellä ohjeella pariksi joululahjaksi suklaakeksejä. Tässä muodostuu suklaarouhetta. Kyllähän ne onnistuivat ihan ok, vaikka ohjeen kuvissa kaikki onkin niin täydellisen näköistä. Ei meillä. Mutta ainakin erottaa kotona tehdyiksi, eikä kaupasta ostetuiksi. Pääasia on maku!!
Iltasella nuorin halusi tiskaamaan lopputiskin kun minä olin hommissa. Tuntuu nykyään haluavan tehdä keittiössä kaikenlaista.


Vielä reilu viikko jouluun. Koitetaan jaksaa!  Noh, lahjoja on hommaamatta jne... Eilen viimeinkin 14v sai keksittyä mitä haluaa joululahjaksi. Kuulemma tuoliin laitettavan sellaisen hierovan siirrettävän hommelin, että siitä tulee hierova tuoli. Taitaa maksaa satasen. Selkään kun koskee. Koululääkäri soittikin viikolla tarkastuksen jälkeen, että pojalla on selässä skolioosia eli selkärangan vääntymää, miten sen ny sanoo. Kasvanut äkisti paljon pituutta, jo ylitse minun, niin voi tulla sellaista. Seuraavat puolen vuoden kuluttua onko se lähtenyt pahentumaan vai kohentumaan. Lisäksi pitää etsiä sählymaila. Mutta sekin pitää ostaa pojan kanssa yhdessä kun mikään ei kelpaa, ellei itse ole ollut valitsemassa. On erittäin tarkka! Jokin ammattilaisten mailahan siellä on tähtäimessä.
Että sellaista tällä kertaa! Jatketaan vielä touhuja hetken aikaa ennen rauhoittumista jouluun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti