Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

tiistai 2. joulukuuta 2014

Alkuviikkoa

Tänä aamuna tuli tehtyä uudella ohjeella kasvissosekeitto valmiiksi, mutta sitten kerhossa olikin viimeisen kerhon kunniaksi riisipuuroa, joten totesin, että sitä kun syödään nyt tarpeeksi, niin muuta tuskin tarvitaan, joten hyllytin tämän ruuan huomiseksi sitten ja ruokalista siirtyy lounaiden osalta eteenpäin, niin, että torstain lohikiusaus jää näin ollen laittamatta. Eilen välipalan päälle pojat pyysivät nukkea ja rekvisiittaa leikkiin, joten annoin taas vaihteeksi. Jonkin aikaa se sujuikin hyvin, kunnes alkoi se perusvatulointi. Tässä oli vielä niin vauhti päällä hakea tavaraa leikkiin, että kuvissa näkyy vain vauhtipäällä olevia sumuisia hahmoja.


Tänä aamuna taas yksi yksinäinen leikki itsekseen. Harmittaa kun poikien läsnäollessa ei voi pitää esillä noita Ikean pehmeitä leikkiruokiakaan kun pojat tunkevat niitä tahallaan suuhunsa ja pitävät niitä heittoleluina vaikka kuinka yrittäisi kertoa kuinka niillä leikitään, ja ettei niitä ole kiva enää muiden käyttää jos ne ovat toisten suussa kastuneet märiksi. 


Kerhossa oli jälleen askartelua, mutta kuva siitä tulee myöhemmin. En muistanut siitä kuvaa ottaa tähän  lataukseen. Harmi oli myös että kameraa ei ollut kerholla mukana, koska heti kun porukkaa tuli kerholle, tädit kävivät yksi kerrallaan joitain lapsia nappaamassa kappelin puolelle ja meidän sakistakin haettiin yksitellen pojat. Toisesta tuli lammaspaimen ja toisesta Joosef. Kehittivät nimittäin siinä pikaisesti oikean jouluevankeliumi-esityksen kaikkine vaatteineen sun muine rekvisiittoineen. Loput tulivat katsomoon. Pojat selviytyivät hommasta täydellä kympillä, koska varsinkin pienempi istui ilme värähtämättä lattialla paimenena pehmolammas sylissään hievahtamattakaan. Oli vissiin ylijännittävä paikka. Silmät vain välillä pyörivät päässä, muuta liikettä ei ollut. Harvemmin ovat niin pitkään liikkumatta. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti