Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Metsäilyä

Käytiin eilen metsässä katselemassa havumajaa, jonka toisen hoitajan lapset olivatkin jo käyneet perjantaina rakentamassa. Tehtiin kävelylenkki ja ihan pieni eväs oli mukana. Yksi hoidokki poti silloin flunssaa kotona, mutta päätettiin lähteä kuitenkin mukaan kun toinenkin hoitaja oli menossa. Mennään vaikka ensi viikolla uudestaan kun siellä on niin mukavaa tuolla metsässä. Pitää lastenkin käyttää vähän mielikuvitusta kun ei ole valmiina isoa lelukasaa. Toki se on joillekin vaikeaa. Meidän 4v hoidokilla ei eilen oikein sujunut. Kun päästiin majalle, tämä istui reteästi mättäälle odottamaan että nyt otetaan eväät. (väärin) Istuskeli sitten siinä ja kun sanottiin, että mene sinäkin rakentelemaan toisten kanssa majaa ja leikkimään. No, hää sitte alkoi huutelemaan leikkijöille, että tehkää mullekin sitte maja ja jatkoi istumista. Mepä tuumattiin että menepä itse rakentamaan eläkä muita komentele, toki muut eivät tainneet ottaa kuuleviin korviin sitä komentelua. Sitten kun saatiin vihdoin eväät syötyä, niin poika tuumasi, että lähdetään nyt äkkiä pihalle leikkimään. (väärin) Kun meillä on nyt tämän päivän ulkoilu täällä metsässä. Pojalla loksahti suu selälleen siinä istuskellessaan ja kyseli useaan otteeseen kuin varmistaakseen, etten kai minä ole tosissani. No, ei kai se aina onnistu!
3v kävi kyllä pari kertaa majassa sisällä katsomassa miltä siellä näyttää toisten kanssa, mutta 4veetä se ei kiinnostanut yhtään.
 Vihdoinkin ne eväät.
Sielä ne juoksee keskellä ei mitään!


Myrskyssä LÄHES kaatunut puu veti puoleensa toisen hoitajan lapsia leikkimään. Meidän pojat istuivat risukkoon odottelemaan, että päästäisi pois. =/
Ei tämä kyllä yleensä ole näin heikkoa menestystä pojiltakaan saanut, mutta tällä viikolla nyt on ollut muutenkin vähän tämmöistä. Ehkä ensi viikolla lykästää!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti