Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Seinätaulu

No huh!
Vihdoinkin sain tarpeeksi kuvia lehdistä ja mainoksista, että taulut täyttyivät. Ja sitten sain ne jopa liimattua. Liikaa huisketta. On juostu katselemassa mahdollisia tulevia taloja jo etukäteen puoli huvikseen, mutta kuitenkin vakavissaan.


Tänä aamuna esiteltiin kirpparilta ostamani liikennemerkit  hoitolapsille. Ostin myös muovisen muumi-teeastiaston jota ei kuvassa näy. Noin 10 minuuttia jaksoi uutuus viehättää jonka jälkeen alkoivat merkit ja astiat lennellä pitkin olohuonetta. Ihmettelinkin, että yksikään merkki ei oltu poljettu poikki kun olivat levällään pitkin lattioita ja porukkaa marssi yli jatkuvasti. Hoitotyttönen tykkäsi leikkiä vauvalla pitkästä aikaa. Sekin oli välillä varastossa kun laitoin sen sinne joksikin aikaa syystä, että vauvan vaatteet kelpasivat vain heiteltäviksi ympäriinsä, mutta kukaan ei niillä varsinaisesti leikkinyt. Meinasivat pojat niitä ruuan jälkeen taas alkaa viskelemään mutta muistutin, ettei niitä näy taas pitkään aikaan jos ne jälleen alkavat lentää. Pojatkin kuitenkin tykkäävät vauvalla välillä leikkiä.


Jatketaan kurassa möyrimistä jälleen huomenissa. Tänään oltiinkin yltäpäältä melko likaisia. Ihanaa kun eteinen on kuorrutettu kuralla kun ei omaa luksusta nimeltä kura-eteinen ja pesupiste.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti