Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Maanantai

Maanantaille tuli vain yksi hoidokki joka sekin oli jonkinverran yskäinen ja räkäinen. Oltiin pidempään sisällä ja muovailtiin sekä leikittiin ihan rauhassa. 


Illalla kun olin kaupassa 11veen harkkojen aikaan, kysyy 16v, voiko hää leipoa pullaa. Siinä se sitten oli hommissa kun kotiin pääsin. Maitoa taisi löytyä kaapista vielä juuri sen verran, että taikinan sai. Toki sillä meinasi palaa pärekatto kun taikina ei niin vain irronnut pöydästä. Lopulta sai lisättyä sen verran jauhoa, että alkoi sujumaan jotenkin. Harjoitus tekee mestarin. 
Tänä aamuna onkin kylmä, mutta onneksi se laskee nopeasti näin keväällä. Tulis jo kesä ja kärpäset. Ja jos vaikka pääsis laittamaan jotain uutta kivaa kotia kesää kohti. Eletään jännittäviä aikoja. Kuin joulu olisi.. Yksi kiva koti olisi kiikarissa tässä ei niin kovin pitkän matkan päässä tästä, että olisi ihanteellinen paikka. Olen toistaviikkoa yrittänyt sen välittäjää saada kiinni, että pääsisi katsomaan, mutta ei kuulu mitään. Mutta pitäähän sitä tästäkin talosta ensin päästä eroon. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti