Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Hoitohommeleita

Aamuhommissa omani ja hoitotytteli. Muistaakseni viime viikolla. Pojat tuli hoitoon silloin vasta puoli kymmeneen pihalle niin aamulla ei sisällä ollut muita leikkijöitä.


Tämä viikko on mennyt lähinnä vesihommiksi. Kannetaan vettä lätäköstä lätäkköön.
Ja haetaan rännistä lisää.


Hiihtolomalainen 11v viihdyttää pieniä mäenlaskussa.


Nyt meillä on tyhjää, tai ainakin sen tuntuista. Tämä hiihtolomalainen lähti tässä illansuussa yökylään pariksi yöksi ja 16v lähtikin jo eilen mummille neljäksi yöksi. Jäihän tänne vielä 3 kököttämään.
Täällä nyt on vähän siinä mielessä tylsää, ettei ole keksinyt mitään mielenkiintoista tänne laitettavaa. Itsekin olen ollut  vähän vetämätön. Mutta kyllä tämä tästä virkistyy, aamutkin on jo valoisia mikä on mukavaa. Ei ole enää tunnetta, että joutuu heräämään keskellä yötä. Pimeään.


2 kommenttia:

  1. Täällä yksi joka vähän aikaa sitten löysi blogisi ja olen innolla lukenut ja kahlannut vanhempiakin viestejä! Olen myös pph ja ihailen sinun avaraa olohuonetta jossa näyttää olevan hirmuisen paljon leikkitilaa! Itse kun asutaan ahtaasti rivitalossa ja rivareiden huoneet, myös olohuonekin ovat tyypillisesti pieniä. Harmillista jos joudutte muuttamaan, mutta eihän sitä tiedä miten kiva uusi talo tulee olemaan.

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Anteeksi kun huomasin kommentin vasta nyt. No, alkuun tuntui että olohuone on tehty tähän hommaan koska tilaa riittää, mutta nykyään alkaa tuntua, että kun tilaa on ns. "liikaa", niin lapset eivät oikein osaa olla missään kohtaa vaan homma on levotonta ja juosta tekisi mieli vähän väliä, koska sitä tilaa on. Ja tavarat myös leviävät laajemmalle alueelle. Puolensa kaikella. Etsin tarkoituksella vähemmän sitä tilaa, jos sitten leikkikin olisi helpompi pitää kasassa kun ei ole tilaa riehua, mutta sehän jää nähtäväksi.
    Mirva

    VastaaPoista