Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Välipäivitys

On ollut vauhdikasta ja täällä hiljaista. Hoitopäivät ovat kuluneet pihalla ja illat vauhdissa. Yritän saada taas tämänkin vauhtiin tässä kun saa viikonlopun vauhdit alta pois. 
Kaikki laavuretket taitaa jäädä hoitosakin kanssa haaveeksi jos tämä kevät tulee nyt jo. Jäällä on ollut vetistä, joten ei olla sinne edes yritetty. Tiistaina oli niin rasittava sää, että käytiin srk:n perhekerhossa viettämässä aamupäivä. Torstaina oltiin pitkästä aikaa toisen hoitajan pihalla. Ensi viikolla on täällä hiihtoloma ja toinen hoitaja on lomalla sekä kerhot, joten omalla pihalla pyöritään. Minullakin on 3 työpäivää ja pari vapaapäivää. Ns. loma. 
Viime viikonloppuna meidän 16v kävi Tampereella kilpa-aerobic leirillä ja matkusti sinne junalla yksin. Hyvin tuntui sujuvan vaikka olikin hieman paniikissa koska ei ollut ikinä junalla matkustanut, eikä yksin muutenkaan juuri mihinkään mennyt. 
Nyt on tehtävä viimeinen rutistus komeroiden siivoamisessa kun huomenna alkaa kirpparipöydän varausviikko. Huomenna myöskin mennään aamulla entisen hoitolapseni 7 vuotissynttäreille. Tänäaamuna lähti 14v Tahkolle laskettelemaan ja kaverinsa ukin luokse yöksi sinne. 16v lähtenee mummille joku päivä hiihtolomaa viettämään ja 11v tiistaista torstaihin kaverinsa mökille kyläilemään. Tässä tätä vaihtuvuutta on runsaasti. Vain kaksi nuorinta pysyy kotona. Niitä nyt ei voi mihinkään laittaa vielä aikoihin. 
Kohta on lähdettävä viemään 16v kavereineen kauppakeskukseen shoppailemaan ja me käydään sillä aikaa asuntonäytössä katselemassa taloja joita voisi harkita ostavansa jos tämä saadaan myytyä, koska olemme toista vuotta olleet epätietoisia mitä tässä pitää tehdä ja nyt näyttää siltä, että joudutaan tekemään päätös myydä talo. Tarkoitu on etsiä puolta halvempi talo lähempäntä kaupunkia ja kulkevia busseja jotta lasten harkkakuljetuksetkin hoituvat kuin itsestään. Ja että hoitolapset voisivat jatkaa minulla hoidossa jos niin haluavat. (tai siis jos lasten vanhemmat niin haluavat)  ;)
Nyt taas vauhtivarpaat vauhtiin!!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti