Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

lauantai 4. tammikuuta 2014

Lokoisia loppulomapäiviä!!!

No, olihan mulla tuossa viikolla maanantaina ja torstaina hoidossa pojat. Pikkuisen pätki lomaa, mutta ei pahasti. Hieman vain oli tylsää kun olisivat halunneet kaveria, mutta hoitotytteli oli vielä lomalla eikä meidän omasta 5veestäkään ollut iloa. Maanantain istui veljensä kanssa tietokoneella suurimman osan hoitolasten hereilläoloajasta. Aamusta tietysti nukkui siihen asti kun me jo lähdettiin ulos. Torstaina kun koulut alkoi niin tyttö jäi herättyään sisälle aamupalalle kun me mentiin ulos ja jäi siitä leikkimään itsekseen. Meidän 5v kun ei kavereita yleensä kaipaile vaan haluaa olla itsekseen tai sisarustensa kanssa. Ja ulkonakin kun on mitä on niin melko ankeaa sielläkin olo on. Pieni likainen lumikasa on jäljellä enää meidän liukurimäesta, muuten ei enää lunta ole. 4v poika kinusi aikansa liukureita (jotka olin vienyt varastoon takaisin) että olisi halunnut vain KOKEILLA luistaako mäki. No mäki (siis pienen pieni lumiläntti) toki olisi vähän voinut luistaa, mutta yritin parhaani mukaan selittää, ettei liukureilla nyt voi laskea kun ei ole muuta lunta. Saahan nähdä tuleeko sitä lunta vielä ja kuinka paljon.
Netistä kun Kuopion päiväkotien ruokalistoja selailin taas saadakseni ensi viikon ruuat kasaan, niin huomasin, että ovat muutelleet vuoden vaihteen jälkeen taas listoja. Ihan kiva! Vaihtelu aina virkistää. Joitain uusia ruokia tullut listalle, saa nähdä kuinka ne otetaan vastaan. ;) Ja entisiäkin on, mutta ovat niiden järjestykset laittaneet ihan uusiksi. 


Kissan kanssa tänään! 
Kuusi lähti eilen ja koristeet suurimmaksi osaksi jo sitä ennen. Tervetuloa kevät!! (Tosin 4v hoitopoika on tolkuttanut minulle jo kauan, että nyt ON kevät. Katso, lumi suli jo. ) No, kun olisikin! (huokaus)
Tiistaina jatkuu taas hoitohommat normaalilla porukalla ja normaalilla aikataululla! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti