Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 16. tammikuuta 2014

Jäällä


Eilen iltapäivällä mentiin jo rantaan. Jää sen verran jäätynyt ettei tässä vaaraa enää ole. Isäntäkin tuli auraamaan jäälle kohtaa mihin saa hyvän luistelujään. Melko hyvä jo ennestään, vähän vain lisää jäädyttää voi vesipumpulla. Saa vielä tasaisemman. Viime talvena ei tullut luistelujäätä meille ollenkaan kun jäätyi niin surkeanlaiseksi ranta pitkänmatkaa, ettei siihen mitään olisi saanut parhaalla tahdollakaan. Ja luntakin tuppasi niin, ettei sitä sitten olisi jaksanut pitää edes puhtaana. Tänäänkin aamupäivällä suunnattiin jäälle, kun se on nyt hitti, koska sinne on ollut koko kesän ja pitkän syksyn kielto mennä koko rannalle.
Ja tällä viikolla ollaan nähty jotain mitä ei olla nähty kyllä pariin kuukauteen. AURINGON! 
Meille on tullut uusi harrastaja. Meidän 11v aloitti saman kuin isosiskonsa 16v. Kilpa-aerobicin. Jospa saisi sekin vähän liikuntaa. Tosin sitä nyt alkuun on vasta kerran viikossa. Minulla olikin maanantai vapaailta, nyt ei enää ole. Kuljetetaan tätä 11 veetä ja 8v on vähän kiinnostunut kun maanantaina alkaisi Korttelikiekko harkat ulkojäillä Kalpan toimesta samaan aikaan kuin aerobic. Ja 16v aikoo käydä sitten siellä samaan aikaan punttisalilla kun ei ole omia aerobic-harkkoja maanantaina. Vielä puuttuu, että 13v jatkaa sitä kiekkoaan, niin sitten sekin on maanantaina liikkellä. Se siitä vapaaillasta. Taidan päivittää sivupalkkiin harrastusrumban kohdalle "perheen äidin rumban". Se kuvastaisi tätä tilannetta nyt varmaan parhaiten. 
Kunhan pakkaset vähän vähenisivät niin kärsisi lähteä jääretkelle rantoja pitkin lasten kanssa kävelemään. Eilen aamupäivällä toinen hoitaja lapsineen tulikin jäitä pitkin meidän pihaan leikkimään. Siellä onkin vähän isommat lapset kuin meillä hoidossa. Jäätä pitkin kiertäen on huimasti pidempi matka kävellä kuin tietä pitkin toisen hoitajan pihaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti