Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Me käymme joulunviettohon

Aattoaamu valkeni...


Aamupäivällä tarjoiltiin riisipuuroa ja joulutorttuja jälkkäriksi. Vauvalle ei tarjoiltu. Paistoin myös illan jouluaterialle pakaste-coctailpiirakoita. Kätevä emäntä käyttää puolivalmisteita. 
Isi tuli ja syötiin ja sitten aloitettiin lahjominen. Mielensäpahoittaja vierasti isäänsä kun isänsä sille ostamansa lahjan ojensi, mutta leppyi pian ja paketista kuoriutui Nalle Puh.


Tutti tungettiin äänenvaimentimeksi ja sitten isää saattoi jo katsoa ihan uusin silmin. 


Loputkin lahjat jaettiin sitten ja kämppä hautautui lahjapaperiroskaan.

 Vauva sai kummilta lahjaksi lelupalikoita. Mielenkiintoisia.


Joulu jatkoi kulkuaan kohti iltaa. Isä lähti lahjojen avaamisen jälkeen 11 ja 8veet mukanaan. Isällä oli vielä lahjoja jäljellä siellä. En edes muistanut enää, että kysyin isältään voisiko jostain saada 8 ja 11veelle kännykät halvalla ja isä ne käytetyistä kunnosti kun sitä hommikseen tekee. Olivat olleet aivan haltioissaan kun ne saivat ja räplänneet niitä puoli iltaa ja 11v oli tanssinut kännykkä kädessä kun kuunnellut youtubesta musiikkia. =D  (Tässä on huomioitava, että meidän näillä kahdella ei ole koskaan aiemmin ollut yhtään kännykkää vielä tähän päivään mennessä, koska en ole katsonut tarpeelliseksi.)

Meidän vanhin tytär jäi meille iltaan saakka ja mummi vei sen kotiinsa joskus ysin jälkeen. Aamusella lähtivät mummin kanssa joulukirkkoon kun se tuossa vieressä kököttää (kirkko siis). 19v sinne tahtoi mummin kanssa. Ja mummi kuuliaisesti nousi ja kipitti kirkkoon. 
Nyt satelee lunta niin kauniisti, että tekisi mieleni lähteä kävelylle. Saattaapiolla että lähden tästä ja teen sitten vasta ruokapuolta. Huomenna kaupoille....ilo irti siitä, ettei tarvitse enää montaa pyhäpäivää ikävystyä ilman kulutusjuhlaa. Lapset ovat isällään AINAKIN  tiistai-iltaan. Vähintään. Toivottavasti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti