Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

tiistai 6. joulukuuta 2016

Itsenäisyyspäivän vietto


Tänään tuli mummi kylään ja olin päättänyt, että itseppäisyyspäivän kunniaksi valmistetaan (melko tavanomainen ruoka) riistakäristystä ja kaikenkukkuraksi peräti jälkiruokaa olin suunnitellut ja ostanut Aino-jäätelöä, jota en muuten koskaan osta. Riistakäristyksen, muusin ja puolukkahillon jälkeen tarjoiltiin jäätelöä (hienommista kipposista) ja aikuisille kahvia. Siinäpä sitten vanhinkin tytär kyseli viestillä, että kun on tylsää, onks ketään kotona. Tulipa sitten myöhästyneelle jälkiruualle ja kahville. Kiva välillä olla olevinaan hienosteleva, vaikkei sellaista vaikutelmaa kyllä ehkä tullut kun kaikki hyppivät levottomina ja metelöivät ja kitisivät jälkiruokaa vaikka muut vasta söivät... Huh!
Mutta tästä nyt on jo vanhin lähtenyt ja mummi alkaa syventymään linnanjuhliin. Minä alan laittaa sakkia iltapalalle pikkuhiljaa ja aamulla taasen kouluun kaikki.

4 kommenttia:

 1. Onhan se mukava välillä hienostella. Kastehelmen "kipot" ovat kauniit. Jostain kumman syystä olen nyt Kastehelmeen ihastunut mutta vielä on järki pysynyt päässä ja en ole muuta Kastehelmeä ostanut kuin kolme tuikkuastiaa. Mieli kyllä tekisi.

  VastaaPoista
 2. Minä jonain vuonna väriin ihastuin. En niinkään itse merkkiin. Mutta ei siinäkään vikaa ole.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin oli Aino-jäätelöä itsenäisyyspäivänä, vaikka ei juuri koskaan olla sitä ostettu! Oli kyllä ihan hyvää kahvin kans :) Toivottavasti pieni jo paranee, onkohan sitä "kolmen päivän kuumetta" joka lopulta lähtee kun ihole tulee näppylöitä? Kommentoin nyt kaikki tähän yhteen postaukseen,kun luen näitä taas takaperin hehe, kun vihdoin tähän aikaa löytyi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kun kommentoit. =) Eikä ollut näppyläkuumetta.

  VastaaPoista