Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

perjantai 25. marraskuuta 2016

Aamusotkuista aamupäivää ja pääsykoetuloksia

No ei se enää niin sotkuista ole kun kaik on lähteneet kouluihinsa, vauva nukkuu ja sain imuroitua ja tiskattua. Hieman palanutta joulutorttua tässä mutustan.... Odottelen, että 2-3 lasta lähtisi isälleen iltapäivällä viikonlopuksi. Ja sitten... pääsykoetulokset saapuivat eilen!!!

En päässyt! Tulevaisuus  ei siis ole sairaanhoitajana. Pitää keksiä Plan B. Sellainen oli, mutta tuntuu, että sitäkin pitää nyt säätää. Ei tuo kauheasti harmittanut. Epäilinkin minun matikkanupillani, että ihmeellistä on jos sinne pääsee. Aamusotku

 Sitten muutamaan kirjaan. Löytyi kirjastosta passelisti vastapalautetuista juuri minun mielenkiintooni tämmöisiä. Vauva on syönyt itse minkä saanut irti ikenillään ja parilla hampaallaan banaania, kurkkupaloja, maissinaksuja, paprikaa, mandariinia, omenaa.... ote vaan vielä lipsuu niin koko ajan saa lattialta poimia. 


Ja muuta sekalaista mielenkiintoista lukemista. Kaiken mielenkiintoisuudesta en ole vielä perillä kun ei ole ehtinyt lukemaan. Bebe-päivä päivältä on kyllä luettu vuosien aikana useaan kertaan ja taas luetaan. Ranskalaista lastenkasvatusta. 


Sitten pitäisi alkaa keksimään viikonlopun ostoslistaa. Siinä sitä on aina riesaa kerrakseen. Nyt ehkä vähemmän kuin yleensä kun muutama on pois muonavahvuudesta. 
Viikonloppuna olisi suurmakkinat Kuopio Hallissa, että katsoo jaksaisko vauvan kanssa siellä käväistä. 

Mummi oli ja lähti keskiviikkona pois. Sitä ennen noudettiin mulle uusi pöytä Ikeasta kun tänään lähtee tuo vanha. Vanhakin on minusta ihana, mutta ei nyt mahda mitään kun se on vaan niin iso tuossa pienessä keittiössä. 16veellä oli niin suuri kytö kasaamaan pöytää, että annoin luvan kasata jalan. Tuossa sitten ylösalaisin olevan valurautaisen pöydänjalan päällä mummi joi kahviaan vauvan kanssa keskellä olohuonetta. En malta odottaa kun tänään saan sen keittiöön levyineen. Se on pyöreä eli ei niin helposti törmäile kulmiin tuossa keittiössä.

8v siinä samalla pelaili.... Vanhin tytär käymässä viikolla. (katsos tonttukin on löytänyt meidän tuoliin jo)

Vanhinta tytärtäni potkaisi tuuri kun vasta saadun työn kiireapulaisena pomo meneekin muuttamaan nyt vakituiseksi. Tyttärelläni on 3 työpaikkaa, joissa juoksee pää kolmantena jalkana. Saattaa olla aiheellista luopua edes yhdestä jos kerran yhdestä tulee vakituinen. Aikoo lykätä opintohakujaan sen takia. Ihan viisasta. Opiskelurahaa säästöön vaan.  

Loppukevennys: Vauvalle kasvoi viikset. Toispuoleiset. Liekö Hercule Poirot.  Hups!2 kommenttia:

  1. Älä lannistu, vaikka et vielä päässytkään kouluun! Minä pyrin ensi syksynä ensimmäistä kertaa, olen jo varautunut että se menee ihan penkin alle, mutta sitten siitä eteenpäin aina vaan yrittämään uudelleen, niin kauan että tärppää :D Viimeksi olen käynyt pääsykokeissa yli 15 vuotta sitten, kyllä jännittää ajatus opiskelemaan lähtemisestä!

    Teillä on kyllä kaunis koti ♥ Ihanaa joulukuuta!

    VastaaPoista
  2. Eipä tässä mitään. Uusia ideoita kehiin vaan. Enpä ole minäkään yli 20 vuoteen koulunpenkillä istunut enkä koskaan ole pääsykokeissa ennen tätä ollut. Kokemus sekin. Mutta kovin montaa tuollaista ei huvita käydä. Eikä aika riitä. Eläkeikä lähestyy.... =D

    VastaaPoista