Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

maanantai 21. marraskuuta 2016

Mitä tänään söin???

Tässä jutun juurta....mitä tänään tuli työnnettyä suuhunsa.

8.00   Kahvia ja kauratyynyn molemmat puolet paistetulla kananmunalla

10.00   Kahvia ja korvapuusti

12.15    Banaani pahimpaan nälkään vauvaa syöttäessä

13.20   4 hernerouhe-kasvispihviä, uunibataattia ja porkkanaa, kermaviilikastiketta
Ruuanlaitto vähän kesti kun piti ihan uutta ruokaa kokeilla valmistaa minulle ja mummille. Mummi jeesasi kasvisten kuorinnassa, pilkkomisessa ja raastamisessa. Minä luin ohjeita netistä. Muuten ei niin paljon aikaa kulunut itse kokkaamiseen, mutta siinä sivussa kun hämmennettiin vauvallekkin ruokaa... niin... Alla ohje meidän eväisiin. Olivat hyviä. Syödään niitä huomennakin lounaaksi kun tuli runsaasti. Täytti hyvin, koska hernerouhe on proteiinipitoista.Kermaviilisoosi:
kermaviili
2 rkl sweet-chili-kastiketta
tilliä, ruohosipulia
ripaus suolaa ja pippuria

Annokseni
 14.00   Kahvia ja 2 korvapuustia
Avokadoa vauvalle
 Lasten ruokailuhetki myöhemmin...

Kana kynittävänä
 18.30   Kahvi ja mauton surkea joulutortunkuvatus Presson kahvilassa harkkakuljetusreissulla kamalaan nälkään. Viime eväästähän nyt ehti vierähtää. Tuo ei kyllä paljon auttanut, mutta siirsi tuskaa.

20.30   Marja-smoothie kuolemannälkään (kotiinpäästyä, saunottua, lapset iltapalatettua ensin eli kiireisimmät asiat ensin)

21.30   Kauratyyny aamupala-sulatejuustoviipaleella, kinkulla, salaatilla, paprikalla ja kurkulla. Lisäksi Clipperin Organic Sleep Easy teetä
mandariinin puolikas ja kiiwi sekä hieman caschew pähkinöitä

Iltapalaa
Tässäpä tämä. Onneksi en eilen keksinyt postata syömisiäni.... olisi mennyt aika pitkälle pullaa, joulutorttua, suklaata....linjaa. No olihan noita tänäänkin osa. Olisihan sitä jotain muutakin voinut syödä, muttakun kahvin kanssa.... Kahvi on pahaa yksinään!

Pst: 23.00  Riisipiirakka (kun oli edelleen niin kamala nälkä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti