Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

lauantai 6. helmikuuta 2016

Runebergin päivää sun muuta


Alla viime viikonlopun hommeli, kun 13v on poistunut omasta huoneestaan isosiskon huoneeseen. Tästä tuli siisti ja sievä lopulta ylimääräiseksi huoneeksi. 

 Hoidokit mäenlaskussa viikolla. Kaivoin maanantaina vihdoin liukurit varastosta kun alkoi edes pienen pieniä nyppylöitä tulla pihaan  mistä alas laskea. Kyllähän ne viihdyttivät noita kaiken aikaa. 


13v väänsi runebergin torttuja kotitalous-oppikirjan ohjeella eilen eli Runebergin päivänä. Samalle päivälle sattuu meidän vanhimman pojan synttärit. Hän täytti eilen siis 16!!! Siinä ei sen kummempia juhlinut kukaan enää tuossa iässä. Normi päivä. 
Tänään tyhjensin kirpparipöydän vaikkei tuossa ollut enää hirveästi tyhjentämistä. Tavara lähti hämmästyttävän hyvin. Ja saldo oli ihan "miellyttävä". 

Yhteishyvän liitteessä oli sydänleivosten ohje, mutta minulla ei ole paksua sydänmuottia, joten leikkasin neliöitä. Tämä oli pojan synttäreiden kunniaksi omalle sakille. Tosin isäntä oli poissa viikonlopun ja vanhin pois muuttanut, joten ei meitä montaa täällä syömässä ollut. Nämä olivat Marianne-leivoksia. 


Mennyt viikko oli mielenkiintoinen. Maanantaina piti viedä vanhimmalle tämä läppäri lainaan ja sen piti olla siellä vain vuorokauden, mutta kaikenmaailman syistä sain sen vasta perjantaina takaisin. Oli hieman outoa kun ei päässyt mihinkään, edes sähköpostiinsa ilman konettaan. Mutta siitä selvittiin. Eipä tuo nyt niin kamalaa loppujen lopuksi ollut. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti