Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

maanantai 1. helmikuuta 2016

Autismiepäily

Tänään alkaa 10veellä uudessa erityiskoulussa kahden viikon arviojakso. Sen jälkeen koulu kertoo mielipiteensä, mikä olisi pojalle sopiva koulumuoto. Lääkäri viime perjantain palaverissa totesi, että on saanut kaikki tulokset kodin ja koulun kyselyistä ja tehnyt yhteenvedon. Tästä ilmenee, että nyt pojalla on sitten lapsuusiän autismiepäilykin kaikkien diagnoosien päälle. 

Näillä sitten mennään taas eteenpäin. Vanhinkin sairastui heti kun sai itsensä siirrettyä omaan kämppäänsä. Seuraavana aamuna muutosta sillä olikin kuumetta. No, ei se kauaa kestänyt. Piti kärrätä sille särkylääkkeitä ja onhan tuo taas normaali. 

Minä sain tyhjennettyä komeroita ja lipastoja niin, että alkaa olla tyhjää osassa huushollia. Kirpparipöytä alkoi eilen ja kävin sitä katsomassa noin kolmen tunnin aukiolon jälkeen. Oli huvennut hurjasti. Pitää yrittää repiä kaikki mahdollinen irti nyt sinne kun voi. 

Viime viikolla ripustettiin tikapuut kiikkumista varten sisälle ja ne ovat olleet hoidokeiden suosiossa myös. Tässä meidän 7v kiikkuu. 


Loppukevennys: Kissa, joka syö johdon pidikettä...

ai miksei saa......................?????Ei kommentteja:

Lähetä kommentti