Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

lauantai 30. tammikuuta 2016

Elvis has left the building

Eilen tyhjennettiin vanhin lapsosista ulos. Huonekalut jäivät vielä odottamaan kesää. 13v muuttaa tällä hetkellä rojujaan isosiskon vanhaan huoneeseen ja lainaa huonekaluja sen aikaa kunnes vanhin ne noutaa. Yksi huone siis jää nyt ihanasti vapaaksi. Siitä tulee yhdistelmä. Vierashuone/päiväunihuone/vauvalle huone kunhan syntyy. Sinne se runtataan heti kun kotiinsa pääsee. Raukka! Yövieraitahan meillä ei käy kuin mummi. Toki ennemmin toivoisin pääseväni vihdoin tästä talosta eroon kuin laitella tänne huoneita. Edelleen katson tämän kaiken olevan väliaikaista kuten jo pari vuotta on tullut katsottua. 

Eilen tosiaan roudattiin autolastillinen tavaraa 18veen uuteen soluasuntoon. Minulla on sentään farmariauto ja se tuli ääriään myöten täyteen niin, että tyttö mahtui juuri ja juuri takapenkille sekaan. Mistä ihmeestä se kaikki tavara yhdestä huoneesta oikein lähti. 
Nyt auton takakontti on uudelleen täynnä. Vien tänään vielä hieman tavaraa tytön asunnolle ja takakontillisen kirpparipöydälle viikoksi myyntiin. Varastokomero tuli mukavan tyhjäksi ja eteisen kaapit ovat puoliksi tyhjät. Tarveharvennusta! 


1 kommentti: