Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

tiistai 5. tammikuuta 2016

Pakkasen pelipäivä


Eilen oli kauhea tuuli suoraan meidän järveltä. Tunti saatiin ulkoiltua. Pihasta oli pakko lopulta lähteä metsään pienelle kävelylle kun sakki alkoi jähmettyä paikalleen ja jäätyä. Iltapäivällä ei edes yritetty. 13v pelasi hoidokkien kanssa unoa ja afrikantähteä. Se oli mieluisaa. 

Tänään lähdettiin suosiolla samantien kovasta tuulesta ja 20 asteen pakkasesta pitkälle metsälenkille. Metsään ei tuule niin pahasti. Metsän keskellä oli jopa ihan mukava kävellä. Aukeilla sitten vähän enemmän viima kävi naamaan. Reilu tunti reippaasti käveltiin ja tultiin sisälle sulamaan ja rakentamaan pikkulegoilla. Tänäänkin on 13v luvannut peli-iltapäivän hoidokeille. 

Meidän 18v kävi tänään ekassa työhaastattelussaan. Yrittänyt reilun kuukauden saada asuntoa ja työpaikkaa. Tämä työpaikkahaastattelu meni ilmeisesti hyvin ja saattaa saada paikan. Odotellaan. Sitten on helpompi saada asuntokin. Itse asiassa pakko saada kun täältä ei pysty kulkemaan korvesta ilta tai muihin vuoroihin. Eikä viikonloppuisin kulje yksikään bussi. Toivon kovasti että tämä asia järjestyy mahdollisimman pian ja hyvin ja tytär pääsee aloittamaan omaa elämäänsä itsenäisenä. Säästyy meiltäkin ruokarahaa...   ;)  Ei elämää ilman taka-ajatuksia! 

Loppiaisen jälkeen taas kaikki kouluun ja normaali arki taas lyö päälle!
Jäätkin olisivat jo kelpoiset! Nyt on vaan liian hyytävää siellä loikkia. Täytyy ensi viikkoon siirtää se ellei sitten kehity jostain puolta metriä lunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti