Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

torstai 11. helmikuuta 2016

Viikon hommia


Sunnuntaina pyysin 13veetä auttamaan ruuanlaitossa kun on nykyään innostunut. Ajattelin, että tekisi lihapullia, mutta tahtoikin tehdä muusin ja kuoria perunoita. Minua ei taas perunoiden kuoriminen hirveästi iske niin suostuin. Hyvä muusi tuli ja sitä jäi sen verran, että syötiin sitä vielä hoidokeiden lounaallakin seuraavana päivänä. (7v ottamassa ruokaa)Minä ajattelin, että voisi tehdä ystävänpäivä hama-sydämet, mutta en löytänyt kuin yhden sydänmuotin. No, ei tuo näitä haitannut. Valitsivat muottinsa ja täyttivät kaksi muottia kumpikin. 


Päivän salaatti!

10v on ollut toista viikkoa erityiskoululla arvioitavana koulumuodostaan. Maanantaina kuullaan palaverissa tuloksia vaihdetaanko koulua sinne ja saadaanko autismi-diagnoosille vahvistusta. Poika oli vielä viikonloppuna kovasti vastahankaan uuteen kouluun tai edes arvioon menosta, mutta nyt aikoo kieltäytyä menemästä maanantaina vanhaan kouluunsa. Noh, sinne nyt on pakko mennä ainakin vielä ensi viikolla. Itse toivoisin siirtoa toiseen kouluun. Tehnyt hyvää motivaatiolle kun on ensin tottunut kouluun. 

18v on ilmeisesti viihtynyt kovasti omassa asunnossaan. Hieman rahahuolistaan valittanut. Joutunee vielä avustamaan hetken. Toivoa täytyy, että työpaikka tärppäisi, että saisi rahaa vuokraansa sun muuhun. 

Tällä viikolla on riittänyt vettä hoidokeille aamu-ulkoiluilla. Iltaisin ollaan sisälle suosiolla jääty. Laskiainen oli hyvinkin "liukas" kyllä, muttei kukaan laskenut mäkeä kun kaikki nyppylät olivat jo melko sulaneita pois. Piha on ollut melkoisen vaarallinen jääkenttä. 


Vaan vettä piisaa niille jotka sitä halajavat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti