Suurperheen Arki

Suurperheen Arki

maanantai 27. heinäkuuta 2015

Olohuoneen maalaus päätökseen

Ison seinän mäntypaneeli peittymässä. Ihanaa! Tätä on odotettu 10 vuotta, muttei saanut aikaiseksi. Nyt minulta meni hermot. Isäntä joutui hommiin siirtämään televisiota pois tieltä. Harmaa oli nappi valinta, koska sitä tarvitsi vetää vain yhden kerroksen niin peittyi. Valkoisella piti paikoin 5 kerrosta ja silti minusta jostain kuulsi läpi.


Valkoinen toki raikkaampi, mutta kyllä tämän nurkan valkoisuus nyt työmäärän puolesta riittää. Ikkunaseinä vedettiin harmaaksi vaikka halusin valkoista, syystä että aika loppuu, into loppuu. Tänään on talossa näyttö ja eilen oli pojan rippipäivä. Ei ollut aikaa montaa kerrosta laittaa ja muutamaa päivää siihen hommaa. Sekä innostus alkoi jo hiipua. Onhan tässä jo kolme viikkoa maalattu kaikenlaista. Vielä yhden PIENEN homman ajattelin maalata ennen loman loppua, mutta se siitä sitten. 


Yleinen kaaos!!


Vanhin tytär innolla oli kyllä maalausapuna. Tässä aloitti maalaamaan ikkunaseinää. 


Valmista! Huh! Saa taas isäntä katsella telkkaria. Huvittavinta oli, kun isäntä yhdisteli johtoja uudelleen kun taso tv:n alle vaihdettiin ja lopulta sai stereot kuulumaan. Väänsi nupit kaakkoon eli popit täysille. Kohta alkoi valumaan teiniosasto olohuoneeseen valittamaan, että miksi tuon pitää olla noin kovalla. Hiljentäkää! Minua sitten nauratti kun yleisesti ottaen maailmassa ne ovat teinit, jotka huudattavat stereoita ja vanhemmat, jotka valittavat niiden liian kovasta äänestä. =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti